Betöltés...

Logitech Combo Touch Apple iPad 10.9" Billentyűzetes Tok - Oxfordi Szürke (Német)

Ár: 79.510 Ft

A VÉDŐTOK, AMELLYEL CSAKUGYAN KATTINTHAT
Ismerje meg a billentyűzettokot, amely teljesen új szintre emeli a sokoldalúságot és a védelmet. Gépelés, megtekintés, rajzolás és olvasás a Combo Touch és az iPad készülékekkel. A nagyméretű érintőpaddal és a laptopszerű billentyűzettel könnyedén dolgozhat és alkothat. A lehetőségek? Végtelenek.

NÉGY HASZNÁLATI ÜZEMMÓD
A Combo Touch billentyűzettok négy használati üzemmódot kínál a feladatok könnyebb elvégzése érdekében. Az állvány beállításával megtalálhatja a gépeléshez, rajzoláshoz, megtekintéshez vagy olvasáshoz ideális szöget.

AZ UJJAI HÁLÁSAK LESZNEK ÉRTEÉlvezze a kényelmes és rugalmas gépelés élményét a széles, optimális elrendezésű billentyűkön, amelyek kitöltik a rendelkezésre álló keretet, hogy Ön ne érezze zsúfoltnak a billentyűzetet. A Logitech billentyűzeteit az egyes billentyűk alatt elhelyezett ollós mechanikával alakítottuk ki, mert így lenyomás után a billentyűk gyorsan a helyükre ugranak.VÁLASSZA LE A BILLENTYŰZETET
Befejezte a gépelést? Egyszerűen válassza le a billentyűzetet, hogy úgy rajzoljon, olvasson vagy nézzen videókat, hogy semmi se gátolja a rálátást a gyönyörű iPad-képernyőjére.

PRÉMIUM SZINTŰ ÉRINTŐPAD-ÉLMÉNY
A nagy pontosságú érintőpad nagyobb vezérlést és nagyobb szabadságot biztosít a mindennapos feladatok elvégzéséhez. Használja a Multi-Touch™ érintőpadon már ismert és kedvelt kézmozdulatokat – csúsztatás, koppintás, csippentés és görgetés a munkán keresztül.

ÁLLÍTHATÓ ÁLLVÁNY
A különösen rugalmas állvány hihetetlen mértékben, 50 fokban dönthető, hogy mindig megtalálja az éppen végzett feladathoz megfelelő szöget. Egy masszív mechanikus csuklópántnak köszönhetően az állvány stabilan a helyén marad, és még erős koppintás hatására sem csuklik össze.

BIZTONSÁGOS, FORMÁRA IGAZODÓ VÉDELEM
A Combo Touch úgy készült, hogy tökéletesen illeszkedjen az iPad Air készülékhez, és megvédje az előlapját, a hátlapját és a sarkait a karcolódásoktól és ütődésektől. Ez lelki megnyugvást hoz, így a fontos dolgokra összpontosíthat – a dolgai elvégzésére, függetlenül attól, hogy hol kell őket elvégezni.

GÉPELJEN NAPPAL VAGY ÉJJEL
A hátsó megvilágítású billentyűk a 16 fényerőszinttel automatikusan igazodnak a környezethez – így láthatja a billentyűket, és bármilyen megvilágítási viszonyok között összpontosíthat. A billentyűzet tetején elérhető gyorsbillentyűkkel manuálisan beállíthatja a fényerőt.

BEKAPCSOLÁS ÉS PÁROSÍTÁS EGY KATTINTÁSSAL
A Combo Touch a Smart Connector révén azonnal párosítható az iPad készülékekkel. Akkumulátort nem adunk hozzá, mert soha nem lesz rájuk szüksége – a Combo Touch közvetlenül az iPad készülékből kapja a tápellátást.

A LOGITECH CRAYON HELYE
A Logitech Crayon vagy Apple Pencil számára beépített tartónak köszönhetően a digitális ceruza mindig kéznél van, így könnyedén írhat kézzel jegyzeteket, készíthet rajzvázlatokat vagy jegyzetelhet meg dokumentumokat közvetlenül az iPaden.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Logitech Combo Touch Apple iPad 10.9" Billentyűzetes Tok - Oxfordi Szürke (Német)" című hirdetést látja. (fent)