Betöltés...

Benq 27" Zowie XL2746K Gaming Monitor

Ár: 242.360 Ft

Folyékony és rugalmas beállítás – több játéktér és kényelem a játékbanAz új alapot úgy tervezték, hogy kevesebb helyet foglaljon, miközben megőrzi ugyanazt a stabilitást. Ez több helyet biztosít a játékosok számára a játékon belüli mozgásokhoz, és rugalmasságot biztosít a beállítások elvégzéséhez és a kényelmes játékhoz.

XL Beállítás MegosztásOssza meg saját beállításait csapattársával, barátjával vagy rajongóival. Mentse el a videoprofilokat gyorsan, és ossza meg kényelmesen egy egyszerű felhasználói felületen.
Gyors hozzáférési beállításokA felhasználói felület és az új 5-utas S Switch változása több, mint pusztán kozmetikai. Az újratervezett kezelőfelület lehetővé teszi, hogy a gyorsmenü segítségével testreszabható legyen, mely FPS-beállításokat szeretné gyorsan elérni, majd ezeket egy gombnyomással elérheti. A játékok előtti vagy fordulók alatti beállítás most sokkal kényelmesebb.

Végezzen vizuális beállításokat a játékon belüli szükségletei alapjánFekete eQualizer a láthatóság növeléséhez sötét jelenetekben a világos területek túlexponálása nélkül, Color Vibrance a színbeállítás és a tónus beállításához az ellenséges célpontok játékon belüli megkülönböztetéséhez, valamint a játékmódok a különböző játékcímek előre beállított beállításai közötti váltáshoz – ezek mind olyan beállítások, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy játszanak a preferált vizuális beállításokkal.

Nincs kompromisszum a tartósság és az esztétika terénA tervezési folyamat során a tartósságot nem áldozták fel az esztétika miatt. Az LCD-panelt jobban védi a keret kialakítása, amely nagyobb ellenállást biztosít az oldalakon.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Monitorok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Benq 27" Zowie XL2746K Gaming Monitor" című hirdetést látja. (fent)