Betöltés...

Amazon Kindle Paperwhite (2021) 6,8" E-book olvasó 16GB Jewel Forest

Ár: 87.508 Ft



A legújabb amazon kindle e-Book olvasó szemkímélő Led technológiát alkalmazó háttérvilágítással, és most már egyénileg szabályozható a színhőmérsékletettel!Az új Kindle Paperwhite 2021 6,8 hüvelykes kijelzővel és vékonyabb szegéllyel , és a korábbi modellhez képest 20%-al gyorsabb lapozást tesz lehetővé!Reklámmentes jelentése: Nem jelenít meg alvó üzemmódban reklám ajánlatokat kijelzővédőként.Idegen Nyelveket tanulóknak szintén kiemelten ajánljuk mint az összes többi kindle terméket mivel a Német-Magyar és az Angol-Magyar szótár segítségével könnyen megy a tanulás, ami letölthető a Kindle termékcsalád valamennyi olvasóihoz.Az All New Paperwhite 5 legfőbb újdonsága a beépített színhőmérséklet szabályozás amely álltal még kellemesebbé tehetjük az esti olvasását.A hideg fehér színről egészen a meleg sárgás árnyalatig egyénileg szabályozhajtuk a színhőmérsékletet a fényerőszabályozás melett. Az esti sötétben történő használatnál praktikus Inverz módban is használhatjuk a legújabb Kindle PaperWhite 5 vízálló készülékünket. (Fekete alapon fehér betűk)Az új fejlesztésű PaperWhite kijelzőmég fehérebb és természetesebb olvashatóságot kínál az összesen 17 beépített Led álltal, ami nagyobb kontrasztarányt és jobb olvashatóságot biztosít a korábbinál. A legújabb PaperWhite e book olvasó az előzőekben már megszokott vízálló vízálló burkolattal is rendelkezik, és elérhető az audible funkció is többek között. (Hangoskönyvfelolvasás)A belső memóriát tekintve nem változott összesen 16GB tárhely áll rendelkezésünkre.Webböngésző is található a készülékben amelyen keresztül elérhetjük kedvenc webes olvasnivalóinkat is. A 2021-es megújult Paperwhite súlyát tekintve valamivel nött mint elődje, de így is tömege mindössze 205 gramm, amely egy modern, 5-6 hüvelykes okostelefonnak megfelelő mérték. A könyvolvasó mérete is változott, méghozzá annak a pontos méretei a következők: 124.6 x 174.2 x 8.1 mmKijelző: 6,8" elektronikus papír kijelző, 300 ppi felbontás, 16 árnyalatú

Mérete: 124.6 x 174.2 x 8.1 mm

Tömege: 205 gramm

Tárhely: 16GB tárhelyAkkumulátor töltéséhez, és könyvek feltöltéséhez a legegyszerűbb USB portos számítógép is elegendő. Akkumulátor Egyetlen töltéssel Wi-Fi kikapcsolása esetén egy hónapig is bírja. Wi-Fi-vel 3 hétig.Töltési idő 4 óra alatt teljesen feltölthető.

Támogatott fájl formátumok: AZW; AZW3, EPUB,TXT, PDF, MOBI, PRC, HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP konvertáló program segítségével.A magyar ékezetes betűket tökéletesen jeleníti meg.

A kijelző felülete tükröződésmentes, napfényben is tökéletesen olvasható.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Amazon Kindle Paperwhite (2021) 6,8" E-book olvasó 16GB Jewel Forest" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Usb