Betöltés...

Tracer TRASTA46889 Gamezone 17" laptop hűtőpad - Fekete

Ár: 20.290 Ft

Hűtőállvány TRACER GAMEZONE Streamer 17"

Hűtőállvány TRACER GAMEZONE Streamer 17 "

A laptop hosszú órákon át tartó használata megterheli a processzort, és ennek eredményeként a készülék túlmelegszik. Most azonban biztonságban tarthatja notebookját és magát is - kivételes kényelem A Tracer Streamer hűtőállvány a népszerű Gamezone sorozathoz tartozik, amelyet kifejezetten azoknak a felhasználóknak fejlesztettek ki, akik értékelik a legmagasabb minőségű kidolgozás és a játékberendezések fejlett funkcióinak kombinációját.

- 17-ig használható notebookokhoz. ".
- RGB LED háttérvilágítás.
-Állítható dőlésszög - 7 pozíció.
-Csendes, hatékony ventilátorok.
-Biztonsági zár.
-USB HUB. < br /> < br /> Biztonságos és hatékony munkavégzés
A Tracer Streamer egy funkcionális és praktikus hűtőpárna a GAMEZONE sorozatból, amelyet a legigényesebb felhasználók igényeinek kielégítésére fejlesztettek ki. 6 ventilátorral van felszerelve, amelyek akár 2600 ford./perc sebességgel dolgoznak, kiváló hűtést biztosítva notebookjának, és Ön - kényelmes használatot biztosít, mert a működésük zajszintje mindössze 17 dB. A ventilátorok sebessége állítható - így könnyedén beállíthatja igényeinek és munkamódjának megfelelően.

Tökéletes illeszkedés
A Tracer állvány egy nagyon sokoldalú kiegészítő - akár nagy 17 - méretű laptopok? - és speciális zárak védik a készüléket a véletlen elcsúszás ellen. Nagyon praktikus előnye, hogy az állványt 7 szög egyikébe lehet állítani, aminek köszönhetően a laptopot úgy helyezheti el, hogy kényelmes legyen rajta dolgozni vagy játszani. Az USB HUB segítségével további eszközöket, például egeret vagy billentyűzetet csatlakoztathat, így a használat kényelme egy asztali számítógéphez hasonlítható.

Otthon és útközben.
A Tracer Streamert a kiváló minőség jellemzi, amely biztosítja a hosszú távú problémamentes használatot és a sérülésekkel szembeni ellenállást. Az állvány kialakítása könnyű és karcsú – könnyedén bepakolhatod egy táskába és magaddal viheted utazásra. A finom, többszínű LED-es háttérvilágítás kiemeli a készülék modern kialakítását, így a vele való munka nem csak szükségszerű, hanem öröm is.

Méretek: 426 * 280 * 37 mm


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Tracer TRASTA46889 Gamezone 17" laptop hűtőpad - Fekete" című hirdetést látja. (fent)