Betöltés...

Brother MFC-L9570CDW Multifunkciós színes lézernyomtató

Ár: 530.690 Ft

Professzionális all-in-one multifunkciós színes lézer készülék, továbbfejlesztett papírkezeléssel, és kétoldals nyomtatással. Hozza ki a maximumot üzletéből, használja az NFC -t és a nagyméretű érintőképernyős kijelzőt.

A készülék kimagasló előnye a rugalmas papírkezelés. Több, opcionálisan rendelhető papírtálcával rendelkezik, agy kevesebb időt kell papíradagolással töltenie és maximalizálja az eszköz üzemidejét.

Gyors szkennelési és nyomtatási sebességgel dolgozik, így biztos lehet benne, hogy az MFC-L9570CDW nagy előnye lesz a vállalkozásának.Kiemelt tulajdonságokAkár 31 lap/perc színes & mono nyomtatási sebesség100 kép/perc színes & mono 2-oldalas szkennelés17.6cm érintőképernyőUSB, Wireless és Gigabit vezetékes hálózatNFC (mobil nyomtatáshoz és kártya hitelesítéshez)Akár 6,500 oldalra elegendő fekete , cián, magenta & sárga kezdő tonerMaximalizálja a teljesítménytA gyors, új MFC-L9570CDW lehetővé teszi a hatékonyság és a termelékenység növelését. A továbbfejlesztett dokumentumszkennelés és az automata dokumentumadagoló, amely legfeljebb 80 papírlapot kezel, gyors és egyszerű módszert kínál a felhőbe vagy a hálózatra történő közvetlen szkenneléshez. Egy gombnyomással az érintőképernyőt saját időtakarékos gyorsbillentyűvel is testre szabhatja, míg a nagyobb kapacitású tonerekkel tovább nyomtathat, kevesebb időt kell kellékcserével töltenie. Ha az Ön vállalkozása növekszik, az MFC-L9570CDW ezzel együtt tud nőni, mivel bővíthető alsó és toronypapír tálcákat biztosít, amelyek extra kapacitást tesznek lehetővé.
Nagyobb megbízhatóságA Brother legújabb színes lézer készülékeit a hosszabb ideig tartó működésre és a nagy teljesítményű munkakörnyezet igényeinek kielégítésére terveztük.Irányítsa a nyomtatástA valódi nyomtatási technológia túlmutat a hardveren. A PrintSmart CostControl segítségével egyszerűen átveheti a kontrollt a nyomtatás fölött. Tökéletesen nyomonkövetheti, hogy ki és mit nyomtat, így javítani tudja a költségeket. Kvótákat tud beállítani és riportokat tud küldeni. Frissíthető a PrintSmart Secure Pro-ra. Lehetővé teszi, hogy összegyűjti a csatlakoztatott eszközökről származó nyomtatási adatokat, hogy jobban megértse, hogyan használják az eszközt az irodában.

Típusok és méretek Standard & opcionális tálca – sima, újrahasznosított, színezett és fejléces (60 - 105g/m2) Többfunkciós tálca - sima, újrahasznosított, bond, színezett, fejléces és fényes papír (60 -163g/m2, 2-oldalas nyomtatás - sima, újrahasznosított, színezett, fejléces és fényes papír(60 - 105g/m2), Automata dokumentumadagoló - Sima & újrahasznosított papír (64 - 90g/m2)
Súly Standard tálca - A4, Letter, A5, A5(hosszanti él), A6, Executive, Legal, Folio, Mexico Legal Többfunkciós tálca - szélesség: 76.2mm - 215.9mm x hosszúság: 127mm - 355.6mm Automata dokumentum adagoló - szélesség: 105mm - 215.9mm x hosszúság: 147.3mm - 355.6mm 2-oldalas nyomtatás – A4

 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Nyomtatók, és nyomtatópatronok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Brother MFC-L9570CDW Multifunkciós színes lézernyomtató" című hirdetést látja. (fent)