Betöltés...

Inspiroy 2 S Digitalizáló tábla - Rózsaszín

Ár: 27.760 Ft

Egyszerűbb navigáció, könnyebb használatA nyomógombok között a sáv magassága (2 mm-rel magasabb, mint a rajzfelület), a nyomógombok és a sáv színkülönbsége, valamint a nyomógombok egyenetlenségei miatt sokkal könnyebb a navigáció. Ezenkívül az Inspiroy 2 egy nagyon praktikus görgőt is tartalmaz, amelynek érzékenysége a meghajtóban állítható, hasonlóan az egér görgőjéhez.

A PenTech 3.0 teljes körű élvezetet nyújtAz Inspiroy 2 elem nélküli PW110 tollal érkezik, amely vékonyabb, mint a PW517. A toll meghosszabbítja a szilikon markolat hosszát, és lesüllyeszti a toll két programozható gombját, hogy megakadályozza a véletlen megnyomást. Mindezek a fejlesztések növelik a használat kényelmét. Továbbra is élvezheti a rajzstabilitást a rövidebb visszahúzási távolság és a 8192 szintű nyomásérzékenység révén. Ergonomikus tolltartó is tartozik hozzá.

Akárcsak az igazi papírAz Inspiroy 2 20%-kal növeli a panel súrlódását elődjéhez képest. A matt textúrájú felülettel és a színtelítettség összehangolásával könnyedén a rajzolásra koncentrálhat.

Kompatibilis telefonjával és táblagépévelA PC-n kívül az Inspiroy 2 Android és HarmonyOS telefonokkal és táblagépekkel is kompatibilis, ami jelentősen kibővíti a kompatibilitást, és lehetővé teszi, hogy könnyedén csatlakoztassa eszközéhez, akár kezdő, akár profi művész.

Csomagolja be a hátizsákjábaAz Inspiroy 2 szűkíti a szélességét, és a teljes vastagságot 1 cm-nél kisebbre tartja, így könnyedén bepakolhatja a táblagépet a hátizsákba, hogy útközben rajzolhasson. Ennél is fontosabb, hogy a vékonyabb test csökkenti a csukló kényelmetlenséget az alkotás során.

Balkezes művészek számára is elérhetőA Type-C töltőport a tablet bal oldalának közepén található. Ami az általános kialakítást illeti, a nyomógombok és a görgő szimmetrikusan helyezkednek el. Ha Ön balkezes, a táblagépet 180°-ra állíthatja a vezetőben. Ha gyakran használ függőleges monitort a munkájához, akkor közvetlenül elforgathatja a táblagépet 90°-kal.

Széles OS kompatibilitásAz Inspiroy 2 Windows, macOS, Linux, ChromeOS, Android és HarmonyOS rendszeren fut, így szabadon válthat számítógépe, Android telefonja és táblagépe között.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Inspiroy 2 S Digitalizáló tábla - Rózsaszín" című hirdetést látja. (fent)