Betöltés...

HP LaserJet MFP M234dwe Multifunkciós lézernyomtató

Ár: 76.950 Ft

Dolgozzon gyorsabban. Dolgozzon okosabban.Kategóriájában a leggyorsabb automatikus kétoldalas nyomtatással többoldalas dokumentumokat nyomtathat pillanatok alatt. Ez a LaserJet nyomtató olyan kicsi és kompakt, hogy szinte bárhol elfér. Projektjeit rövidebb idő alatt letudhatja, hiszen ez a nyomtató szinte bárhol elfér. Az önvisszaállításra képes, kétsávos Wi-Fi nagyobb hatótávolságot és gyorsabb, megbízhatóbb kapcsolatot nyújt. Könnyedén megbirkózhat a nagyobb nyomtatási feladatokkal is, az automatikus lapolvasással és fénymásolással pedig időt takaríthat meg. A lapolvasási és fénymásolási feladatokat pillanatok alatt elvégezheti az automatikus dokumentumadagoló segítségével. Egyszerű erőforrás-megosztás – hozzáférés és nyomtatás vezeték nélküli és Ethernet-hálózaton keresztül.

Legyen hatékony függetlenül attól, hogy éppen hol tartózkodikAz egyszerű beállításnak és a részletes útmutatónak köszönhetően gyorsan elkezdheti a nyomtatást. Egyszerűen töltse le a HP Smart alkalmazást, csatlakozzon a Wi-Fi-hálózathoz, és ossza meg nyomtatóját különböző eszközeivel. Kiváló minőségben olvashat be dokumentumokat. Dokumentumait megoszthatja a Dropboxban, a Google Drive-on, e-mailben vagy a felhőben a HP Smart alkalmazással – gyakorlatilag bárhonnan. A HP Smart alkalmazással gyorsan elérhet és kinyomtathat dokumentumokat és képeket a telefonján a Dropboxból és a Google Drive-ból. A HP Smart alkalmazással gyakorlatilag bárhonnan kapcsolatot létesíthet nyomtatójával. Értesítések jelennek meg okostelefonján a nyomtatási, lapolvasási és fénymásolási feladatokról.

HP+ a nyomtatás hihetetlenül egyszerűenA HP+ az új felhőkapcsolatnak köszönhetően biztosítja, hogy nyomtatójával kevesebbszer szakadjon meg a kapcsolat, hiszen automatikusan észleli és elhárítja a csatlakozási problémákat. Az Instant Ink szolgáltatással soha nem fogy ki a tonerből. Csatlakozzon, és akár 1,99 eurós havi díjért beszerezheti tonerét, és kihasználhatja a problémamentes kiszállítás és újrahasznosítás előnyeit. 6 hónapos ingyenes próbaverzió a HP+ keretében. A HP+ szolgáltatással többet kap a pénzéért, és igénybe veheti a további egy éves HP-jótállás és a HP Smart alkalmazás továbbfejlesztett funkcióinak előnyeit. A HP+ működéséhez HP-fiók létrehozása, internetkapcsolat, valamint eredeti HP tonerkazetta kizárólagos használata szükséges.Minden egyes nyomtatással hozzájárulhat az erdők fennmaradásához.A HP+-szal a nyomtatója támogatja a Forest First fenntartható nyomtatást. Minden egyes kinyomtatott oldal után az egészséges erdők megóvásába és fenntartásába fektetünk. Segítsen Ön is energiát megtakarítani egy olyan LaserJet nyomtatóval, amely akár 20%-kal kevesebb energiát használ el, mint a korábbi modell.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Nyomtatók, és nyomtatópatronok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "HP LaserJet MFP M234dwe Multifunkciós lézernyomtató" című hirdetést látja. (fent)