Betöltés...

Brother MFC-J4540DW Multifunkciós színes tintasugaras

Ár: 78.670 Ft

A trendi MFC-J4540DW üzleti minőségű multifunkciós készülék nyomtatási, másolási, szkennelési és faxolási funkciókat kínál. Nyomtass a munkaállomásról, a ház bármely pontjáról vagy mobileszközödről a vezeték nélküli lehetőségek segítségével. Alternatív megoldásként az NFC -kompatibilitás lehetővé teszi a gyors és egyszerű nyomtatást a mobiltelefon vagy a táblagép érintésével. A funkciók listája végtelen az MFC-J4540DW-vel-ehhez adjuk hozzá a nagy kapacitású tintapatronokat, amelyek akár 3000 oldalt fekete és 1500 oldalt is kinyomtatnak, csökkentve a nyomtatási költségeket, ez az igazi otthoni és irodai üzleti partner.
Összekapcsolva a munkával, mindigAz MFC-J4540DW használatához nem kell az asztalánál ülnie, vagy akár a nyomtató közelében. A rendelkezésre álló csatlakozási lehetőségek széles skálájával bárhol nyomtathat otthonában vagy irodájában-és akár mobiltelefonjáról a Wi-Fi-n vagy az NFC-n keresztül. A Brother Mobile Connect alkalmazás letöltésével számos funkcióhoz férhet hozzá - a nyomtatási feladatok elküldésétől a tintaszint ellenőrzéséig és szükség esetén utánpótlás rendeléséig.
Tartsa számon a tintafelhasználást, gyorsan és egyszerűenA tintapatronokat úgy alakítottuk át, hogy több tintát tárolhasson, és létrehoztunk egy belső tintatartályt, amely több oldalas nyomtatást biztosít zavartalanul és helytakarékosan. Ezenkívül az oldalmérő funkciónak köszönhetően ellenőrizheti a fennmaradó tintaszintet az LCD kijelzőn, hogy elkerülje a nyomtatás megszakadását.
Nagyobb papírtálca kapacitás, több papírvezérlésAz MFC-J4540DW extra papírtálcával rendelkezik-ez azt jelenti, hogy a tinta utánpótlása mellett a papír cseréjének szükségessége is csökken. Ezzel jobban szabályozható, hogyan használja fel az idejét, hogy a lehető legtermékenyebb legyen.
Professzionális nyomtatási minőség otthonábólLehet, hogy a munkahelye otthon van, de ez nem jelenti azt, hogy a nyomtatási minőség romolhat. Az MFC-J4540DWXL készülékkel a legmagasabb szintű nyomtatási minőségre számíthat, gyors, problémamentes sebességgel. Ezenkívül az MFC-J4540DW egyszerűen használható 6,8 cm-es LCD érintőképernyőjével - a feladatok navigálása még soha nem volt ilyen egyszerű.
Szkennelési technológia a munkafolyamat javítása érdekében, még távolról isTöbbfunkciós eszközként az MFC-J4540DWXL sokkal többre képes, mint nyomtatni. A rendelkezésre álló szkennelési lehetőségek például jelentősen növelhetik az otthoni termelékenységet. Színes vagy fekete -fehér színben is szkennelhet nagy sebességgel több célállomásra a munkafolyamat fokozása érdekében.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Nyomtatók, és nyomtatópatronok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Brother MFC-J4540DW Multifunkciós színes tintasugaras" című hirdetést látja. (fent)