Betöltés...

Manhattan 207461 4K HDMI over Ethernet Extender Kit

Ár: 30.110 Ft

Nagy felbontású jel egyszerű meghosszabbítása egyetlen Ethernet-kábelen keresztülA Manhattan 1080p HDMI over Ethernet Extender Kit ideális megoldás gyakorlatilag bármilyen HDMI-forrás (PlayStation, Xbox, Blu-ray lejátszó, műholdvevő, digitális felvevő stb.) HD-kijelzőhöz vagy kivetítőhöz való csatlakoztatására a forrástól akár 50 m-re egyetlen Cat6 Ethernet kábelen keresztül. Ezek a tápellátású HDMI Extenderek megbízható 1080p felbontású videó- és többcsatornás hangátvitelt biztosítanak nagyobb távolságokra, mint ami önmagában a HDMI-kábelekkel lehetséges. Ráadásul az adómodul egy további HDMI kimeneti porttal rendelkezik, így egy második monitor elhelyezhető egy vezérlőszekrényben, vagy egy második kijelzőhöz vezethető. A további vezérléshez a Manhattan 1080p HDMI over Ethernet Extender Kit tartalmaz egy széles sávú IR blaster és vevőegységet a forráseszköz távvezérléséhez.
Rugalmas megoldás számos A/V alkalmazáshozA Manhattan 1080p HDMI over Ethernet Extender Kit ideális kiállításokhoz, osztálytermekhez, házimozihoz, konferenciatermekhez, üzleti irodákhoz és kiskereskedelmi alkalmazásokhoz, a Manhattan 1080p HDMI over Ethernet Extender Kit felerősíti és kiterjeszti az 1080p jelet akár 50 m-re (164 ft.) a kijelző vagy projektor kényelmes elhelyezéséhez. Az Ethernet kábelezés - Cat6 UTP, SSTP vagy SFTP (a kábeleket nem tartalmazza) - olcsóbb és könnyebben telepíthető, mint a HDMI kábelezés és a soron belüli jelismétlők, és ha az Extender Kit segítségével használjuk, nagyobb távolságokon is tiszta, éles és élénk képet biztosít.
Minőségi konstrukció és egyszerű telepítésA HDMI és DVI 1.0 HDCP-megfelelőség azt jelenti, hogy ez a Kit tesztelt, hogy garantálja a teljesítményt és a megbízhatóságot. Gyorsan telepíthető szoftver futtatása vagy további hardverek telepítése nélkül. A csomaghoz tartozik egy hálózati adapter, amely Ethernet-en keresztül táplálja a vevőt vagy az adót a hálózati adaptert használó egységhez, így felszabadul egy hálózati csatlakozó a fontosabb alkalmazások számára.

A HDMI-kapcsolatot akár 50 m-re is kiterjeszti egy HDMI-forrás és egy HD-monitor vagy kivetítő között egy Ethernet-kábel használatával.A kétportos (egy HDMI, egy Ethernet) adó lehetővé teszi a HDMI jelek Ethernet-en keresztüli küldését és egyidejűleg a helyi kijelzőre történő felosztásátTámogatja a videóerősítő sávszélességét akár 225 MHz-ig és csatornánként 2,25 Gbps-ig (összesen 6,75 Gbps) az 1080p kijelzőkhöz.Támogatja az 5.1 térhatású hangzástA széles sávú IR adó- és vevőkábelek lehetővé teszik a HD jelforrás kényelmes távvezérlésétTámogatja a Power over Cable (PoC) technológiát; a váltóáramról táplált adóegység (Tx) táplálja a vevőegységet (Rx).Állítható EDID kapcsoló minimalizálja a HDCP és egyéb megjelenítési problémákat; lehetővé teszi a kijelző és a forrás beállításainak összehangolását a legjobb kép eléréséhezTeljesen HDCP-kompatibilis a nagy felbontású tartalom átvitelének védelme és a minőségi vétel biztosítása érdekébenPlug and play - nem igényel telepítést vagy konfigurációtMűködik PlayStation és Xbox játékrendszerekkel, Blu-ray lejátszókkal, set-top boxokkal, műholdvevővel és más eszközökkel isAranyozott érintkezők a korróziómentes csatlakozásokértTovábbi távolsági képességekért használjon 15 m-es HDMI-kábelt (lásd a 308434-es cikkszámot) az adóhoz és a vevőhöz egyaránt

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Manhattan 207461 4K HDMI over Ethernet Extender Kit" című hirdetést látja. (fent)