Betöltés...

Western Digital 2TB Purple Surveillance SATA3 3.5" DVR HDD

Ár: 29.090 Ft

A WD Purple meghajtókat úgy tervezték, hogy megfeleljenek a 24x7-es videófelügyeleti rögzítés kihívásainak. Ezeket a meghajtókat kifejezetten a megfigyeléshez tervezték, hogy ellenálljanak az NVR-környezetekben tapasztalható fokozott hőingadozásoknak és a berendezések rezgéseinek. Egy átlagos asztali meghajtót csak rövid időközökre terveztek, nem pedig egy nagyfelbontású felügyeleti rendszer 24/7-es, állandóan bekapcsolt környezetének zord körülményeihez. A WD Purple meghajtókkal megbízható, felügyeleti kategóriájú tárolót kap, amelyet a biztonsági rendszerek széles skálájával való kompatibilitás szempontjából teszteltek. Az exkluzív AllFrame™ technológia segít csökkenteni a képkockaveszteséget és javítani a teljes videolejátszást.
Iparágvezető tároló. Felügyelet, amelyben megbízhatA Western Digital több mint egy évtizede kínál felügyeleti minőségű tárolókat. A WD Purple felügyeleti tárolók meghajtói magas hőmérsékletű, folyamatosan üzemelő felügyeleti rendszerekhez készültek, így akkor is számíthat a minőségi videóra, amikor a legnagyobb szükség van rá. A WD Purple olyan intelligens videótárolókat kínál, amelyekben megbízhat, és amelyekre 3 év korlátozott garancia vonatkozik.
A Western Digital exkluzív AllFrame™ technológiájaMinden WD Purple meghajtó AllFrame™ technológiával van felszerelve, amely segít csökkenteni a videóképkocka kiesését, és javítja a videofelvételt és -lejátszást.
Továbbfejlesztett munkaterhelési besorolásokA WD Purple meghajtók akár 180TB/év - az asztali meghajtóknál akár háromszor nagyobb - munkaterhelési besorolással rendelkeznek, hogy megfeleljenek a mainstream videofelügyeleti DVR- és NVR-rendszerek egyedi igényeinek.
Több kamera, több adatfolyamA modern rögzítők ma már kameránként több videófolyamot is támogatnak. A WD Purple meghajtók akár 64 egyfolyamú HD-kamerát is támogatnak. Ennyi lehetőséggel rugalmasan frissítheti vagy bővítheti biztonsági alkalmazásait a jövőben.
Felügyeleti megoldásokhoz terveztékAz akár 1 millió órát elérő MTBF-értékkel a WD Purple meghajtókat a hétköznapi felügyeleti DVR-ek és NVR-ek számára tervezték, amelyek a nap 24 órájában működnek. A WD Purple meghajtók a szennyeződésálló alkatrészekkel7 és a több mint nyolc meghajtórekeszes tárolórendszerek támogatásával még zord környezetben is megbízható működést biztosítanak.Széles körű kompatibilitás. Zökkenőmentes integrációA WD Purple merevlemezek a kompatibilitás szem előtt tartásával készültek, így gyorsan és zökkenőmentesen bővítheti felügyeleti rendszerének kapacitását. Az iparágvezető házak és chipkészletek széles skálája támogatja, így biztosan megtalálja az Ön számára megfelelő DVR- vagy NVR-konfigurációt.
Három év korlátozott garanciaAz iparág vezető merevlemezgyártójaként a Western Digital minden WD Purple meghajtóhoz 3 év korlátozott garanciát biztosít a felügyeleti tárolómegoldások mögött.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Winchester
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Western Digital 2TB Purple Surveillance SATA3 3.5" DVR HDD" című hirdetést látja. (fent)