Betöltés...

Garmin 6" dezl LGV610 Kamionos GPS Navigáció (Teljes EU Térkép)

Ár: 164.200 Ft

KÖNNYED KAMIONOZÁSEz a 15,3 cm képátlójú navigáció a kamionod mérete és súlya szerinti útvonalterverzést kínál, mely során figyelembe veszi a tankolásokat, pihenőket, érkezési időt is.Egyszerűen látható, nagyfelbontású 15,3 cm képátlójú kijelző. A 15,3 cm-es érintőkijelző éles, nagyfelbontású képet kínál.Navigálj a kamionodra szabott legjobb útvonalon, melyre riasztást kaphatsz éles kanyarokra, emelkedőkre.Csak add meg a járműved adatait (magasság, súly, hossz, szélesség és veszélyes anyagok), hogy megtaláld a legkedvezőbb utat járművednek.A légi felvételeknek köszönhetően egyszerűen tervezheted meg a rámpákra állást.
A BirdsEye műholdas felvételekkel egyszerű a tervezés, hiszen láthatók a beállások, kamionos bejáratok, biztonsági kapuk.Kapj értesítést az utad során található környezetvédelmi zónákról.
Kapj figyelmeztetéseket a környzetvédelmi zónákról az utad során.Ideje pihenni? Láthatod a kamionos parkolókat az útvonaladon.Egyszerűen áttekintheted a teljes útvonalad és láthatod a benzinkutakat, parkolókat vagy éjszakai pihenőket. Ezen felül előre láthatod a várható időjárást a térképképernyőn.Válaszd ki a kívánt megállót az előre betöltött Truck & Trailer Szolgáltatások alapján. Akár szűrheted is márka vagy kényelem szempont szerint.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Garmin 6" dezl LGV610 Kamionos GPS Navigáció (Teljes EU Térkép)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: