Betöltés...

Tech-Protect sc pen + billentyűzet ipad 10.9 2022 sky kék tablettok

Ár: 14.990 Ft

Tech-Protect sc pen + billentyűzet ipad 10.9 2022 sky kék tablettok

A Tech-Protect márka funkcionális SC Pen tokja megóvja eszközét a sérülésektől és a karcolásoktól. Kompakt, könnyű kialakítás kiváló minőségű anyagokból és rugalmas TPU-ból, matt és kellemes felülettel._x000D_ A fényképezőgép, a portok vagy a hangszórók precízen kialakított kivágásai biztosítják a használat szabadságát és a kiváló funkcionalitást. A burkolat egy speciális tollal van felszerelve, amely lehetővé teszi a biztonságos használatot anélkül, hogy fennállna annak elvesztése.
A kibontott tok állványként is használható, valamint a készülék felébresztésének és felhelyezésének köszönhetően aludni, kíméli az akkumulátort.
További előnye a mágneses, vezeték nélküli Bluetooth billentyűzet, amelynek élettartama akár 140 óra megszakítás nélküli működés._x000D_ *A készülék csatlakoztatása után használja a megfelelő az Fn+Q (iOS), Fn+W (Android) vagy FN+E (Windows) gombok kombinációja._x000D_ Honnan tudhatom, hogy egy tartozék kompatibilis-e az iPaddel?< br />Ez egyszerű, csak nézze meg készüléke hátulján az A betűvel kezdődő modellszámot. Az ajánlatban szereplő termék a következőkkel kompatibilis: A2696, A2757, A2777. _x000D_ TERMÉK TULAJDONSÁGAI:
- 100%-ban eredeti
- Eredeti csomagolásba csomagolva
- Pontosan elkészítve
- Tökéletesen illeszkedik
- Van hely az Apple Ceruza számára
- Hatótávolság akár 10 m
- Bluetooth billentyűzet
- Akkumulátor élettartama: 140 óra
- Könnyen össze- és szétszerelhető p>_x000D_ A KÉSZLET TARTALMAZZA:
1 x Tech-Protect SC tolltartó
1 x színes billentyűzet fehér
1 x Micro-USB kábel


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Tech-Protect sc pen + billentyűzet ipad 10.9 2022 sky kék tablettok" című hirdetést látja. (fent)