Betöltés...

Choetech billentyűzettok borítója iPad Pro 12,9´ 2020/2021 vezeték nélküli Bluetooth billentyűzet fekete (BH-015) számára

Ár: 25.130 Ft

Choetech billentyűzettok borítója iPad Pro 12,9 ´´ / vezeték nélküli Bluetooth billentyűzet fekete (BH-015) A BH-015 billentyűzettok egy egyedülálló táblagéptok, amely egyben vezeték nélküli Bluetooth billentyűzet is. Ennek a kütyünek köszönhetően úgy dolgozhat a táblagépen, mintha egy igazi laptop lenne. Tökéletes polikarbonátból készült, amely biztosítja a nagy tartósságot és a felszereléshez való tökéletes illeszkedést. Ergonómikus és teljes munkakényelmet biztosít. Ez az egyedülálló tok táblagépét teljes értékű laptoppá varázsolja. Specifikáció: Gyártó: Choetech Modell: BH-015 Akkumulátor élettartama: kb. 20 óra Töltőport: USB Type C Töltési idő: 2 - 3 óra Akkumulátor kapacitása: 180mAh Bluetooth hatótáv: kb. 10 m Kényelmes gombok A billentyűzet billentyűi alacsony profilúak és úgy vannak kialakítva, hogy gépelés közben alig halljuk őket. Megjelenésével lenyűgözi Ezt a tokot, amely egyben billentyűzet is, úgy tervezték, hogy a lehető legegyszerűbb legyen a táblagéppel való munkavégzés. A csúszásmentes réteg stabilitást garantál még sima és csúszós felületeken is. A szilárd felépítés és az erős anyagok lehetővé teszik, hogy készülékét biztonságosan használja otthon, a szabadban és útközben is. Biztonság és funkcionalitás A tok megvédi a berendezést a sérülésektől és a karcolásoktól. Ez csökkenti annak kockázatát, hogy a tabletta leejtése esetén eltörjön. Állvány funkció A borító hátsó falát úgy tervezték, hogy összecsukva tablettatámaszként működjön. Multitasking Touch Pad A kurzor vezérlésének szokásos feladatán kívül a termék Touch Padje 17 különböző mozdulatot is támogat! Nekik köszönhetően sokkal gyorsabban és nagyobb szabadsággal végzi a munkáját.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 29 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Choetech billentyűzettok borítója iPad Pro 12,9´ 2020/2021 vezeték nélküli Bluetooth billentyűzet fekete (BH-015) számára" című hirdetést látja. (fent)