Betöltés...

Speck Balance Folio – tok iPad 10,9"-hez (2022) MICROBAN-nal (Arcadia Navy/Moody Grey)

Ár: 17.490 Ft

Speck Balance Folio – tok iPad 10,9"-hez (2022) MICROBAN-nal (Arcadia Navy/Moody Grey)

Balance FOLIO® egy vékony és stílusos táblagéptok. A kiváló tartósságot és védelmet biztosító belső bélés segít megvédeni a képernyőt a táblagépen lévő karcolásoktól és horzsolásoktól, míg a külső burkolat megvédi az ütésektől és horpadásoktól, ha akár 4 lábra is esik. A biztonságos reteszzár mindent a helyén tart, hogy leesés esetén nyugodt legyen.

A védőburkolat egy mágneses kamerapajzsot tartalmaz, amely eltakarja az objektívet, és könnyen visszahúzódik, ha fényképet kell készítenie. Ráadásul ez a borító kényelmes gépelési és megtekintési állvánnyal is rendelkezik.

A burkolatba beépített mágnesek stratégiailag elhelyezkednek, így a táblagépet elaltatják, amikor nem használják, és automatikusan felébresztik, amikor szüksége van rá. meghosszabbított akkumulátor-élettartam.

Ez a tok beépített tartóval rendelkezik az Apple® Pencil (2nd Generation) számára, így soha nem kell elhagynia extra technikáját.

Beépített antimikrobiális kezeléssel is rendelkezik a Microban® terméktől, amely 99%-kal csökkenti a foltokat és a szagot okozó baktériumok számát a házon, így tisztább felületet hoz létre.

A tartós külső és belső bélés véd a horpadások és karcolások ellen
· 4 méteres leejtés elleni védelem
· Több szögben állítható nézőállvány
· Mágneses kamerapajzs
· Beépített tartó Apple® Pencil (2. generációs) számára
· Biztonságos reteszzár a táblagép helyén tartásához
· Automatikus alvás/ ébresztési mód
· Microban® antimikrobiális védelem

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Speck Balance Folio – tok iPad 10,9"-hez (2022) MICROBAN-nal (Arcadia Navy/Moody Grey)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: