Betöltés...

PocketBook InkPad Color 3 7.8" 32GB E-book olvasó - Fekete

Ár: 133.400 Ft

A legújabb színes képernyő
Az e-olvasó a legújabb E Ink Kaleido™ 3 színes képernyővel rendelkezik, lenyűgöző, 50%-kal megnövelt színes e-oldal felbontással és PPI-vel.

Nagy és szembiztos képernyő
A 7,8 hüvelykes színes képernyő teljesen biztonságos marad a szemnek és nem tükröződik, így tökéletes bármilyen tartalomhoz: hagyományos könyvekhez, mangákhoz, képregényekhez és tankönyvekhez.

SMARTlight & Dark mód
Élvezze a szembarát olvasást bármikor! A SMARTlight segítségével válasszon meleg vagy hideg tónust a képernyőhöz, vagy fordítsa meg a szöveget és a háttérszíneket a Sötét módban.

Hangszóró és Bluetooth
Használjon beépített hangszórót, hogy bármikor belemerüljön a hangoskönyvekbe anélkül, hogy további eszközökre lenne szüksége, vagy párosítsa az e-olvasót más eszközökkel Bluetooth 5.0-n keresztül.

Szövegfelolvasó
A Text-to-Speech bármilyen szövegfájlt felolvas, természetes hangon. A funkció tökéletes olyan időszakokban, amikor nem lehet olvasni.

Vízvédelem IPX8
Tapasztalja meg a gondtalan olvasást a PocketBook InkPad Color 3 segítségével, mivel 1 órán át 2 méteres mélységig ellenáll az édesvízbe való merítésnek.

Felhasználóbarát
A PocketBook InkPad Color 3 25 könyv- és grafikai formátumot támogat átalakítás nélkül, beleértve a CBR és CBZ képregény- és manga formátumokat.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "PocketBook InkPad Color 3 7.8" 32GB E-book olvasó - Fekete" című hirdetést látja. (fent)