Betöltés...

Mobilis Protech Pack Samsung Galaxy Tab A7 Ütésálló Tok - Fekete

Ár: 18.120 Ft

A dedikált PROTECH védőtokot a MOBILIS® a Galaxy Tab A7 10.4 'készülékhez tervezte. Ez teljes mértékben védi az informatikai eszközt, ha leejti. A védőtok 1,2 m magasról akár 400 cseppet is elvisel, és három rendszerrel van felszerelve, amelyek csillapítják az ütéseket, elnyelik a lökéshullámokat és ellenállnak az ütéseknek. Sokoldalú és könnyű, a PROTECH védőtok tökéletesen illeszkedik készülékéhez, mint egy második bőr, így alig veszi észre, hogy ott van. A tok hátsó állványának köszönhetően a készüléket billentyűzet módban, illetve fotó és videó módban is használhatja. Végül a kiegészítők (vállpánt, rugalmas pánt és tolltartó) tökéletes kombinációt biztosítanak a készülék biztonságos hordozásához.
Megerősített védelem: 3 ütésvédelmi rendszer Az ütések csillapítására tervezték - elnyeli a lökéshullámokat és ellenáll az ütéseknek 2 állványállás: billentyűzet vagy fénykép és videó Rugalmas heveder Ceruza tartó Hozzáférés minden porthoz és funkcióhozA kiszállított csomag 1 darab tokot tartalmaz

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 33 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Mobilis Protech Pack Samsung Galaxy Tab A7 Ütésálló Tok - Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: