Betöltés...

TomTom 7" GO Expert Plus GPS navigáció (Teljes EU Térkép)

Ár: 214.130 Ft

Hatékonyság minden fordulóbanNem mindig lehet előre megjósolni az előttünk álló utat. Bármi jöhet, a nagy forgalomtól a lezárásokig és terelésekig. A megfelelő GPS-navigációval azonban mindig készen áll megbirkózni ezekkel a kihívásokkal – és a menetrendben maradni.

Új szintű navigáció professzionális sofőrök számáraEgyes utak nem teherautók számára készültek. Ezért a TomTom GO Expert Plus minden útvonalat a jármű méreteihez, tömegéhez, maximális sebességéhez és rakománytípusához szab. Emellett értesítéseket kaphat a közelgő hídmagasságokról, ADR-alagutakról, ENSZ-osztálykorlátozásokról és még sok másról. Minden utazáshoz mindent megtalál, amire szüksége van a professzionális sofőrök számára hasznos érdekes pontokkal (POI).

Nagy felbontású 6" és 7" érintőképernyőKövesse az útvonalat a piac legélesebb HD képernyőjén. Élvezze a tiszta hangutasítást egy erőteljes hangszóró és az új, kényelmes USB-C csatlakozás révén.

Valós idejű TomTom TrafficMaradjon ki a dugókból, és tartsa be a menetrendet élő forgalmi információkkal. A valós idejű forgalmi információk mentesítik Önt a torlódásoktól, extra költségek nélkül.

Dedikált nagy jármű POI-kFedezzen fel több mint 50 000 benzinkutat, parkolóhelyet, szervizközpontot és még sok mást – mindezt nagy járművekre szabva.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 32 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "TomTom 7" GO Expert Plus GPS navigáció (Teljes EU Térkép)" című hirdetést látja. (fent)