Betöltés...

Elgato HD60 X Külső Rögzítő kártya

Ár: 87.310 Ft

A KONZOL LEGJOBB BARÁTJAA kompakt és áramvonalas HD60 X zökkenőmentesen csatlakoztatható bármely konzolhoz. A hátsó HDMI-portok rendben tartják a beállításokat, miközben az audiobemenet elöl helyezkedik el a könnyű hozzáférés érdekében. Így néz ki a profi beállítások.

PLUG AND PLAYA HD60 X csatlakozik a konzolhoz, és nyers videót küld a játékképernyőre és a streaming PC-re. A beállítás gyerekjáték. HDMI és USB-C kábel mellékelve.

ERŐS ÁTJÁRÓJátssza le kedvenc címeit az akár 4K60 HDR10 áteresztőképességgel. Vagy élvezze a magas képkockasebességet 1440p120 vagy 1080p240 felbontásban.

VRR GAMEPLAYA változó frissítési gyakoriság az egyik legjobb technológia a képernyőkön és a konzolokon. A HD60 X kikerül az útjából a következő generációs játékokhoz, késés vagy képernyőszakadás nélkül.

A STREAMING ENGEDÉLYEZŐJEA HD60 X segítségével Ön irányíthatja az adatfolyamot. Használja saját számítógép-beállításait. Válassza ki az Ön számára megfelelő műsorszóró szoftvert. Nagy felbontású tartalom élő közvetítése a közönség számára minden videóplatformon.

AZONNALI JÁTÉKNÉZETErősítse munkafolyamatát az ultraalacsony késleltetésű technológiával, amely automatikusan szinkronizálja a közvetítést a játékmenettel.

A FELVÉTEL ERŐMŰJEDedikált szoftver a maximális teljesítmény érdekében. Erőteljes, mégis könnyen használható. Ismerje meg a 4KCU-t: egyedi tervezéssel, hogy a legtöbbet hozza ki a HD60 X-ből.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kábelek, csatlakozók
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 39 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Elgato HD60 X Külső Rögzítő kártya" című hirdetést látja. (fent)