Betöltés...

Wacom Intous Pro S Digitalizáló

Ár: 97.820 Ft

Új szintű digitális kreativitásAkár dolgozik, akár tanít, tanul vagy alkot, a digitális élmény valóban határtalan legyen. Könnyedén csatlakoztassa Wacom Intuos Pro-ját más USB-C-portokkal rendelkező eszközeihez, különösen a MacBookokhoz vagy az iMacekhez, hogy lehetővé tegye a munkájának létrehozását és megosztását az eszközök között. Az Intuos Pro és az USB On-The-Go Adapter korlátlan csatlakozási lehetőséget biztosít a korlátlan kreativitás érdekében.

Wacom Pro Pen 2 - Természetes és precízKorszerű kreatív tollak, a Wacom Pro Pen 2-t a Wacom Intuos Pro tartalmazza. A 8192 szintű nyomásérzékenység és a páratlan dőlésfelismerés minden kézmozdulatát és mozdulatát hibátlan pontossággal követi.

Kreatív tollal dőlés-felismeréssel és gyakorlatilag késésmentes követéssel. Testreszabható ExpressKeys™, Radial Menu és tolloldali kapcsolók a termelékenység fokozása érdekében.Szupervékony tablet-kialakítás kompakt alapterülettel és prémium anyagokkal.A (külön megvásárolható) kiegészítők a következők: Wacom Pro Pen slim, tollhegyek.Mérete: 269 x 170 x 8 mm.Aktív terület: 160 x 100 mm.Súly: 450 g.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kábelek, csatlakozók
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 36 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Wacom Intous Pro S Digitalizáló" című hirdetést látja. (fent)