Betöltés...

SilverHome Luxury Távirányítós Légtisztító Készülék HEPA Szűrővel

Ár: 31.290 Ft

SilverHome Luxury Távirányítós Légtisztító Készülék HEPA Szűrővel

SilverHome Luxury Távirányítós Légtisztító Készülék HEPA SzűrővelA tiszta, kórokozómentes levegő mindenkor fontos, különösen az őszi-téli időszakban, amikor sokan szenvednek különböző vírusos megbetegedésekben. Előzd meg a bajt, és használd az AIR Power légtisztító készüléket, ami megtisztítja a levegőt a vírusoktól, baktériumoktól és atkáktól, de még a szmog és a szagok ellen is hatásos!Hatékonysága nagyfokú, akár 50m3-es helyiséget is képes folyamatosan tisztítani! Kezelését megkönnyíti a mellékelt távirányító, az LCD kijelzőn pedig minden adat leolvasható. Halkan működik, senkit sem fog zavarni, így irodákban is bátran beüzemelhető! A HEPA- és aktív szenes szűrő a legapróbb részecskéket is felfogja. Ne szenvedj a betegségektől, inkább előzd meg a levegőtisztítót használva!3+1 érv a termék mellett:Megtisztítja a levegőt a kórokozóktólBiztonságos használatTávirányítóval is állíthatóStílusos megjelenésRészletek:

- Távirányítóval,- Érintőpanel nagy kijelzővel,- Teljesítmény: 35-45W,- Tápegység: 230 V 50Hz,- 35-50 m3-es helyiségekhez ajánlott,- Hatékony tisztítás: 150?180 m3/h,- Éjszakai üzemmód (csendes)- Levegős sterilizálás- HEPA-szűrő és aktív szenes szűrő- Zajszint: 55 dB- Kábel hossza 1,3 m- Méretek: 36x20x57cm

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "SilverHome Luxury Távirányítós Légtisztító Készülék HEPA Szűrővel" című hirdetést látja. (fent)