Betöltés...

Multifunkciós gyűrű, kompatibilis Android és iOS okostelefon, szelfi, görgetés, vlogolás, TikTok, Instagram, Youtube, Facebook, távirányító típusa, Bluetooth-kapcsolat, USB Type-C töltés, táv

Ár: 11.599 Ft

Multifunkciós gyűrű, kompatibilis Android és iOS okostelefon, szelfi, görgetés, vlogolás, TikTok, Instagram, Youtube, Facebook, távirányító típusa, Bluetooth-kapcsolat, USB Type-C töltés, távirányító 10 m, vezeték nélküli,   fehér
A többfunkciós szelfigyűrű 3 fekete/fehér/rózsaszín színben kapható, és hasznos kiegészítő mindazok számára, akik kiváló minőségű fényképeket és videókat  szeretnének készíteni , és ki akarnak tűnni a közösségi médiában. A készülék kompatibilis az Android és iOS operációs rendszereket használó telefonokkal, nagyon könnyen csatlakoztatható és használható.   Könnyen csatlakoztathatók Bluetooth-on keresztül . Tartalmaz egy hord- és töltőtokot, valamint egy USB Type-C kábelt az akkumulátor feltöltéséhez.
【Könnyen használható】A többfunkciós szelfigyűrű kompatibilis az Android és iOS operációs rendszert használó telefonokkal, és kifejezetten fényképezésre, videók rögzítésére, a TikTok, a Facebook, az Instagram görgetésére szolgál. Ez is egy nagyon egyszerű termék. Például, ha a TikTok alkalmazást használja, csak egy gomb megnyomásával könnyedén görgetheti a videókat, és duplán kattintva is kedvelheti kedvenc videóját. Ezt az eszközt fényképek, szelfik készítésére is használhatja, így biztos lehet benne, hogy nem hagy ki egyetlen fontos pillanatot sem, és csodálatos fényképet készít a közösségi hálózatok számára. Ezzel a csengetéssel be- és kikapcsolhatja a videót, és növelheti vagy csökkentheti telefonja hangerejét is.【Távoli kapcsolat (legfeljebb 10 m)】Ezzel a többfunkciós szelfigyűrűvel megnézheti kedvenc videóit a TikTok, a Youtube stb. Anélkül, hogy kapcsolatba kerülne a telefonjával. A telefon helyzetétől legfeljebb 10 méter távolságból működtethető. Távolról szelfiket készíthet, és videókat rögzíthet a TikTok számára. Ideális a hideg évszakban, télen, amikor kint hideg van, és kesztyűt visel, és bonyolultabb az ujjával közvetlenül a telefonon görgetni.
【Egyszerű és könnyen hordozható】A gyűrű méretei 37.3 x 18 x 32.9 mm, ami nagyon megkönnyíti a hátizsák zsebében vagy a ruhazsebben való hordozását. Helyezze a töltőberendezésbe, és zárja le a fedelet, védve a karcolásoktól. Az akkumulátor kapacitása 200 mAh, és teljes feltöltéssel akár 48 órán keresztül is használhatja a készüléket.
【Minőségi anyagok és Bluetooth-kapcsolat】A multifunkcionális szelfigyűrű ABS anyagból készült, a szilikon gombok pedig hosszú távú használatra szolgálnak. A készülék Bluetooth-kapcsolatot használ, és könnyen csatlakoztatható Android és iOS operációs rendszereket futtató mobiltelefonokhoz. A gyűrű tökéletes ajándék a közösségi média szerelmeseinek.

Jellemzők :- Bluetooth kapcsolat V5.3- Vezeték nélküli távirányító (maximum 10 m)- Akkumulátor kapacitása: 200 mAh- Használati idő akár 48 óráig– Méret: 37.3 x 18 x 32.9 mm- Fekete/fehér/rózsaszín színben kapható- Android/iOS kompatibilitás- A csomag a következőkből áll: Ring + Charging Device + USB Type-C kábel- 5 vezérlőgombbal működtethető- TikTok, Youtube, Instagram, Facebook, prezentációk, vlogolás, szelfi, görgetés stb.- ABS + szilikon anyag 


Összességében ez a többfunkciós szelfigyűrű hasznos és praktikus kiegészítő mindazok számára, akik javítani szeretnék képeik és videóik minőségét mobileszközükön. 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 36 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Multifunkciós gyűrű, kompatibilis Android és iOS okostelefon, szelfi, görgetés, vlogolás, TikTok, Instagram, Youtube, Facebook, távirányító típusa, Bluetooth-kapcsolat, USB Type-C töltés, táv" című hirdetést látja. (fent)