Betöltés...

Hofi Glass Pro+ Secure Glass Fólia, kompatibilis a Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7 hüvelykes T220 / T225 modellel, átlátszó

Ár: 9.334 Ft

Hofi Glass Pro+ Secure Glass Fólia, kompatibilis a Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7 hüvelykes T220 / T225 modellel, átlátszó
 
Kristály átlátszó edzett üveg, mely tökéletesen tükrözi a megjelenített színeket és nem befolyásolja az érintésérzékenységet.
Könnyű és csiszolt üvegből készül, vastagsága 0,26 mm.
Felületi keménysége (ellenállási szintje) 9H, ezért rendkívül ellenálló a karcolásokkal szemben még éles tárgyakkal (kés, kulcsokkal) való érintkezéskor is.
Ezenkívül egy oleofób réteg borítja, amely minimálisra csökkenti az ujjlenyomatok vagy egyéb szennyeződések számát.
A Hofi Pro + tökéletesen megvédi értékes képernyőjét szélsőséges esések során. A telepítés rendkívül egyszerű és minden felhasználó számára elérhető.
* Az üveg/fólia csak a kijelző lapos oldalára kerül felhelyezésre hangsúlyos szerkezettel, az adott telefonmodell gyártója által készített félkész terméknek megfelelően. Csak az ilyen üveg biztosítja a teljes kompatibilitást védőtartozékainkkal.

** A képernyők éleinek különböző marása miatt a képernyő körül a védőfólia/üveg képernyőre helyezése után finom levegő glória képződhet! Ez természetes helyzet, és magától a képernyőtől függ.

*** A termékről készült fotók illusztrációk, mérettől függően a palack más csomagba is csomagolható.
 
**** A PAJZS CSAK A KIJELZŐ JOBB OLDALÁT takarja
 
TERMÉK JELLEMZŐI:

- 100% eredeti

- keménység 9H

- Vágja a kijelző lapos oldalára

- A 2.5D mart élek kellemes tapintásúak

- További olefób réteg

- tökéletes átlátszóság

- Nem befolyásolja a tapintható funkciókat

- Méretek: 277x212mm

- Eredeti csomagolásba csomagolva
BELEÉRTVE:

1 x Hofi Glass Pro +

1 x telepítőkészlet

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 36 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Hofi Glass Pro+ Secure Glass Fólia, kompatibilis a Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7 hüvelykes T220 / T225 modellel, átlátszó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: