Betöltés...

Original Deals öntapadós tartó notebookhoz vagy laptophoz, alumínium, 4 szinten állítható, prémium dizájn, univerzális​​​​​​​

Ár: 12.112 Ft

Laptop vagy notebook tartó 4 állítási lehetőséggel

Prémium alumínium kivitel - Laptop ragasztó



Szeretne egy prémium laptopállványt, amely megkönnyíti a munkát?







A laptop, notebook vagy táblagép állvány univerzálisan kompatibilis, és a legtöbb 7 és 18 hüvelyk közötti eszközhöz illeszkedik. Kompatibilis a legtöbb MacBook Air / Pro, Google Pixelbook, Dell XPS, HP, ASUS, Lenovo, Acer, Acer, Chromebook, Samsung, Samsung, stb. készülékkel.

Az állítható állvány közvetlenül a laptop hátuljára tapad, és ott is marad, a hátulján található dupla ragasztócsíkokkal rögzítve.

Az egyedi minimalista kialakításnak köszönhetően feltűnésmentes lesz, és egyáltalán nem zavarja Önt, amikor a laptopját hordozza vagy használja.







A laptopállvány 4 fokozatban állítható magasságú, így a látószöget és a kívánt kezelési magasságot tetszés szerint állíthatja be.

Az ergonomikus kialakítás nagyon egyszerűvé és könnyűvé teszi a nézegetést és a gépelést, enyhítve a nyak-, váll-, hát- és gerincfájdalmakat.

Az állvány 100% alumíniumötvözetből készült, prémium kivitelben, homokfúvással és kefézéssel, nagyon stabil tartószerkezettel.







A konzol a világ legmagasabb minőségi és megfelelőségi szabványainak megfelelően készül. Az anyag, amelyből készült, kiváló minőségű alumíniumötvözet, elég erős ahhoz, hogy akár 20 kg-os terhelést is kibírjon.







Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Original Deals öntapadós tartó notebookhoz vagy laptophoz, alumínium, 4 szinten állítható, prémium dizájn, univerzális​​​​​​​" című hirdetést látja. (fent)