Betöltés...

Apple MacBook Air 13 13,6" Laptop - M2, 512 GB, Midnight

Ár: 620.990 Ft

Az új M2 chip köré tervezett, ultravékony MacBook Air kimagaslóan gyors és energia­takarékos. Strapabíró alumíniumháza egy bámulatos laptopot rejt, amelynek rendkívüli tudása és sebessége lehetővé teszi, hogy bárhol dolgozhass, játszhass, és szinte bármit megalkothass. Nyűgözz le mindenkit megjelenéseddel a videohívásokban az 1080p felbon­tású FaceTime HD-kamera és a hárommikrofonos rendszer jóvoltából. A Térbeli hangzást támogató négy hangszórós hangrendszer tágas hangtérrel vesz körül. A MacBook Airt úgy terveztük, hogy szemet és fület is gyönyörködtessen.

Éjfeketétől a csillagfényig négy tündöklő színben.
A MacBook Airt négy csodás színben választhatod – vele egyező színű MagSafe töltőkábellel.

A csend erejével. Az M2 chip energiahatékonyságának köszön­hetően a MacBook Air ventilátor nélkül is lenyűgöző teljesítményre képes – a legintenzívebb feladatokat is némán végzi.

Tartós és környezetbarát kialakítás. A MacBook Air éppolyan környezet­tudatos, amilyen tartós – kompakt háza 100%-ban újrahasznosított alumíniumból készül.

Készülj a száguldásra.
Az Apple chipek új generációját képviselő M2 tovább fokozza az M1 sebességét és energia­takarékosságát. Az erősebb, 8 magos CPU-val még hatékonyabb lehetsz a munkád során. Elragadóan szép képeket és animációkat készíthetsz az akár 10 magos grafikus processzorral. A nagy teljesítményű médiamotor jóvoltából több 4K-s és 8K‑s ProRes-videostreammel dolgozhatsz. És egész napon át, sőt éjszakába nyúlóan is folytathatod a munkát vagy a játékot az akár 18 órás üzemidőnek köszönhetően.

Gyorsabban kezeli az appokat.
A macOS-ben minden fontos alkal­mazásod villámgyorsan működik a Microsoft 365-től a kedvelt iOS-appokig. És mivel már tízezernél is több alkal­mazást és bővítményt optimalizáltak Apple chipekre, szinte semmi sem szabhat határt a kreativitásodnak.

Jól kijönnek egymással.
Indíts és fogadj iPhone-hívásokat a Macedről. Használd az iPadedet második kijelzőként. Oldd fel a Maced az Apple Watchoddal. Mintha csak egymásnak teremtették volna az összes eszközödet. Mivel pontosan ez történt.

Gyors és méretes tárhely.
A 2 TB, szupergyors SSD-tárolóval felszerelt MacBook Airen magaddal viheted a fotóidat, filmjeidet, zenéidet és dokumen­tumaidat – és pillanatok alatt nyithatod meg őket.

Az M2 chip nagy teljesítményű médiamotorja jóvoltából egyszerre még több 4K‑s és 8K‑s ProRes-videostreamet játszhatsz le és szerkeszthetsz – akár az iPhone 13 Próval felvett 4K-s ProRes-videókat is.

Biztos, ami titkos.
Az Apple chipekbe és a macOS rendszerbe épített fejlett védelmi mechaniz­musok megóvják adataidat a kártékony szoftverekkel és a vírusokkal szemben. A Mac pedig teljesen a kezedbe adja a döntést arról, hogy mit és miként osztasz meg.

Szárnyalhatnak az ujjaid.

A Magic Keyboardon kényelmes és csendes a gépelés, és már teljes magasságú funkcióbillentyű-sorral is rendelkezik, amelyről gyorsan eléred a gyakran hasz­nált vezérlőket és parancsokat. A Touch ID-val egyszerűen, gyorsan feloldhatod a Maced zárolását, megadhatod a jelszavaidat, és fizethetsz – mindezt egy-egy érintéssel. A nagyobb Force Touch érintőpadon pedig még több a hely a precízebb kurzormozgatást igénylő feladatokhoz.

Csatlakozás­ban erős.
A gyorsan leválasztható MagSafe tápcsatlakozó mágnesesen illeszkedik a portjához, ezért könnyen le is válik róla – vagyis nem kell aggódnod, hogy a kábel megrántásával kárt teszel a laptopodban. Két Thunderbolt portot találsz a nagy sebességű kiegészítők csatlakoztatásához és töltéséhez – de akár egy 6K‑s kijelzőt is csatlakoz­tathatsz. A fejhallgató-csatlakozót pedig magas impedanciájú fejhallgatók használatára is optimalizáltuk.

Jellemzők:
- Line-up: MacBook
- Hozzátartozó kiegészítők: Hálózati adapter, Laptop, USB Type C - MagSafe 3 kábel
- Processzor gyártó: Apple
- Processzor típusa: M2
- Processzor model: Apple M2
- Processzormagok száma: 8
- Kijelző átmérő: 13.6 inch
- Kijelző technológia: LED, IPS, Retina
- Fényerősség: 500 nt
- Érintőképernyő: Nem
- Felbontás: 2560 x 1664
- Memória kapacitás: 8 GB
- Tárhely típusa: SSD
- SSD kapacitás: 256 GB
- Videókártya típusa: Integrált
- Videókártya technológiák: 8 core
- Optikai egység: Nem
- Webkamera: Full HD
- Audió: Négy hangszóró, Három mikrofon
- Portok: 1 x Jack 3.5 mm, 2 x Thunderbolt v3
- Wireless: 802.11 ax
- Bluetooth verzió: 5.0
- Operációs rendszer: Mac OS
- Súly: 1.24 kg
- Méretek (W x H x D): 304.1 x 215 x 11.3 mm
- Billentyűzet nyelv: Magyar billentyűzet
- Főbb jellemzők: Webkamera, Billentyűzet háttérvilágítás
- Szín: Midnight

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Apple MacBook Air 13 13,6" Laptop - M2, 512 GB, Midnight" című hirdetést látja. (fent)