Betöltés...

Kreatív építőkészlet, Meli, Basic Girls 600 db

Ár: 18.490 Ft

WAFLE blokkok A Meli Basic PINK 600 elemeket minden gyermek számára ajánljuk. A csomagban található élénk színek és akár 600 elem is tetszeni fog a kis felfedezőknek és a kivitelezőknek. A kreatív játék kihívás a gyerekek számára, de egyben felhívás a szülők számára, hogy működjenek együtt a gyerekek ötleteinek közös megvalósítása érdekében. A kalandot blokkokkal kezdheti, ha összeállít egy macskát, kutyát, kastélyt vagy más építményeket, amelyek a képi utasításokban láthatók. És ha ráérez, sok saját és egyedi forma! A blokkok nagyon könnyen összekapcsolhatók egymással, kellemes tapintásúak szép színekben. Az egyszerű, rejtvényszerű formák lehetővé teszik bármilyen lapos és térbeli alak létrehozását.

A kellemes színekkel rendelkező, könnyen összekapcsolható elemek kis mérete miatt nehéz elszakadni tőlük! A szórakoztató móka órákig is eltarthat, a BASIC sorozat készletek vásárlásával kombinálható, és ezzel bővítve a kreatív szórakozás kis szerelmeseinek építési lehetőségeit! Nézze meg, mennyi örömet tud okozni egy játék, amely egyben formálja az érzékszerveket és támogatja a gyermek fejlődését!

Egyetlen blokk mérete:

- 2,5 x 2,5 x 0,5 cm

A készlet tartalma:

- 600 színes blokk

- kép utasítás

A blokkok segítenek az új formák, színek megismerésében és a kézi készségek fejlesztésében. Tanulságos, kreatív, teljes értékű, nagyon esztétikusan elkészített szuper blokkok, amelyekből szép épületeket építhet a gyerek.

Ajánlott 3 éves kortól!

Csomag mérete: 28 x 22 x 5,5 cm

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kábelek, csatlakozók
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 32 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Kreatív építőkészlet, Meli, Basic Girls 600 db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: