Betöltés...

Multifunkciós gyűrű, kompatibilis Android és iOS okostelefonokkal, szelfi, görgetés, Vlogging, TikTok, Instagram, Youtube, Facebook, Távirányító típus, Bluetooth kapcsolat, USB Type-C töltés,

Ár: 13.988 Ft

Multifunkciós gyűrű, kompatibilis Android és iOS okostelefonokkal, szelfi, görgetés, Vlogging, TikTok, Instagram, Youtube, Facebook, Távirányító típus, Bluetooth kapcsolat, USB Type-C töltés, Távirányító 10 m, vezeték nélküli, Fekete
A multifunkciós szelfigyűrű 3 színben kapható Fekete/Alb/Vörös, és hasznos kiegészítő mindenkinek, aki jó minőségű fotókat és videókat szeretne készíteni, és szeretne kitűnni a közösségi médiában. Az eszköz kompatibilis az Android és iOS operációs rendszert használó telefonokkal, és nagyon egyszerűen csatlakoztatható és használható. Bluetooth-on keresztül könnyen csatlakoztatható. Tartalmaz egy hordozó- és töltőtáskát, valamint egy USB Type-C kábelt az akkumulátor feltöltéséhez.
【Egyszerű használat】Amultifunkciósszelfigyűrűkompatibilis az Android és iOS operációs rendszert használó telefonokkal, és kifejezetten fényképek készítésére, videók rögzítésére, TikTok, Facebook, Instagram görgetésére készült. A termék használata is nagyon egyszerű. Ha például a TikTok alkalmazást használja, akkor egy gombnyomással könnyedén görgethet a videók között, és dupla kattintással tetsziket is adhat kedvenc videójára. Az eszközzel fotókat, szelfiket is készíthet, így biztos lehetsz benne, hogy nem maradsz le semmilyen fontos pillanatról, és remek fotót készíthetsz a közösségi médiához. Ezzel a gyűrűvel elindíthatsz/leállíthatsz egy videót, és a telefon hangerejét is fel- vagy lekapcsolhatod.【Stabil távoli kapcsolat (max. 10 m)】Ezzela multifunkcionális szelfigyűrűvel megnézheted kedvenc videóidat a TikTok-on, Youtube-on stb. anélkül, hogy kapcsolatban lennél a telefonoddal. A telefon pozíciójától akár 10 méter távolságból is működtethető. Távolról készíthet szelfiket és videókat rögzíthet a TikTok számára. Ideális a hideg, téli időszakban, amikor hideg van odakint, kesztyűt viselsz, és bonyolultabb az ujjaddal közvetlenül a telefonon görgetni.
【Egyszerű és könnyen hordozható】A gyűrűmérete 37,3 x 18 x 32,9 mm, így nagyon könnyen hordozható, a hátizsák zsebében vagy a kabát zsebében. Beül a töltőeszközbe és lezárja a fedelet, így biztonságban van a karcolásoktól. Az akkumulátor kapacitása 200 mAh, és egy teljes feltöltéssel akár 48 órán keresztül is használhatja a készüléket.
【Minőségi anyagok és Bluetooth kapcsolat】Amultifunkciós szelfigyűrűABS anyagból és szilikon billentyűkből készült a hosszú élettartam érdekében. Az eszköz Bluetooth kapcsolatot használ, mivel könnyen csatlakoztatható az Android és iOS operációs rendszerrel rendelkező mobiltelefonokhoz. A gyűrű tökéletes ajándék a közösségi hálózatok szerelmeseinek.

Tulajdonságok :- Bluetooth V5.3 kapcsolat- Vezeték nélküli vezérlés távolról (legfeljebb 10 m)- 200 mAh kapacitású akkumulátor- Akár 48 órás használat- Méret 37,3 x 18 x 32,9 mm- Fekete/Alb/Roz színben kapható- Android/iOS kompatibilitás- A csomag a következőket tartalmazza: Gyűrű + töltőeszköz + USB Type-C kábel- 5 vezérlőgombbal működtethető- Használható TikTok, Youtube, Instagram, Facebook, diavetítés, vlogolás, szelfizés, görgetés stb.- ABS + szilikon anyag


Összességében ez a multifunkciós szelfigyűrű hasznos és praktikus kiegészítő mindenkinek, aki javítani szeretné a mobilkészülékén készült képek és videók minőségét.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 67 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Multifunkciós gyűrű, kompatibilis Android és iOS okostelefonokkal, szelfi, görgetés, Vlogging, TikTok, Instagram, Youtube, Facebook, Távirányító típus, Bluetooth kapcsolat, USB Type-C töltés," című hirdetést látja. (fent)