Betöltés...

MISS BELT karcsúsító öv

Ár: 5.990 Ft

Attól egyedi a MISS BELT öv, hogy
Akár a dekoltázsát is megemelheti.
Javíthatja a nem megfelelő testtartást.
Támaszt nyújthat gyermekek felemelése vagy kézben hordása esetén.
Görnyedten járók számára is ideális, mert megtámasztja a hátgerincet.
Viselheti ruha alatt és felett is, otthon, munkában vagy akár sportolás közben is.
Mindenki számára alkalmas, aki nehezen vagy egyáltalán nem tud megszabadulni a hasi zsírrétegtől.
Alakformálás forradalmian új technológiával
A MISS BELT öv Önt is le fogja nyűgözni úttörő kompressziós technológiájával, amit sosem érez majd szűknek. A dupla nyomásos rendszer egy homokóra-formát hoz létre. Teste karcsúbb, feszesebb, dereka pedig formásabb lehet, mint valaha Az alakformáló hatás elérése pedig mindössze néhány mozdulat, álomalakját így akár rekordidő alatt elérheti
A titok a forradalmian új Sbeltex technológiában rejlik, amely révén a MISS BELT gyengéden, mégis szorosan tart, miközben anyaga kellemesen légáteresztő. Folyamatosan a kényelem és szabadság érzését nyújthatja. Viselése közben bőre feszesedhet, anélkül, hogy izzadna.
A MISS BELT az elképesztő szorítótechnológiájának köszönhetően teljesen személyre szabható, ruha alatt és felett is nagyon kényelmesen viselet. Senki sem fogja észrevenni, hogy a MISS BELT-et hordja, mégis mindenki csodálkozni fog a hatásán.
Több, mint egy alakformáló
Az egyedülálló MISS BELT alakformáló öv nem csupán egy egyszerű karcsúsító alsónemű, de még a testtartásán is javíthat, mert használatával megelőzheti a görnyedést vagy a gerincfájást. A MISS BELT öv ugyanis megfelelő alátámasztást nyújt a gerincnek, ezáltal segít megtartani a hátat és stabilizálni a helyes testtartást.
Leszorító fűző kismamáknak a szülést követő időszakban
A MISS BELT öv pótolhatatlan segítség lehet újdonsült anyukáknak a szülés utáni időszakban. Összehúzza a hasat és kiegyenlíti a hasi zónát, ezzel elősegíti a kívánt gyönyörű alakot. Rendszeres használata feszesítheti és erősítheti a hasat és a derekat, segít csúcsformába hozni a megereszkedett bőrt.  De megfelelő alátámasztást nyújt a hasfalnak és a gerincnek is, így még a gyermek hordozásánál, emelgetésénél is segítséget nyújthat bármely életkorban.
A Miss Belt alakformáló övet használhatja
Otthon
Munkában
Fittness edzésen
Vásárlás közben
Sportolás közben, stb.
Használati útmutató Első alkalommal otthon tapasztalja ki, hogy mennyire szorosra meghúzott öv az, ami még kényelmes, akár egész napos viselés esetén. Viselje felsőruházatként vagy rejtse el ahogy Önnek tetszik A ruha alatt teljesen észrevétlen, ruha felett hordva pedig igazán trendi, sportos viselet. Ha az első lépésen túl van, nincs más hátra, mint fogadni az elismerő pillantásokat az azonnali homokóra alakért Az alakformáló övet villámgyorsan megkedveli, s minden lehetséges alkalommal viselni fogja majd
Összetevők
Háló 89 poliészter, 11 elasztán.
Kapocs 50 nejlon, 50 poliészter.
Szíj 69 poliészter, 31 gumi.
Figyelem Természetes kaucsukot tartalmaz, amely allergiás reakciót okozhat.
Méretek
S-M összevont méret 100 cm hosszú (60-82 centiméteres derékbőségig)
Méreteknél vegye figyelembe, hogy az öv gumis, átlapolós tépőzárral.
Színe fekete,bézs
Tisztítás Kézi mosás.
  
 
 

Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.28
Eddig megtekintették 347 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "MISS BELT karcsúsító öv" című hirdetést látja. (fent)