Betöltés...

Alove kapucnis takaró piros

Ár: 4.990 Ft

Alove kapucnis takaró piros


Szerettek összekuckózni a kanapén egy film előtt? Vagy télen sem mondanál le az erkélyen a kávézásról? Ez a kapucnis takaró mindkét esetben páratlan társad lehet. A polár takaró felmelegít, puha tapintású anyaga lágyan simul a bőrödhöz, igazi élmény belebújni. A kapucninak köszönhetően praktikus, minden helyzetben véd a hideg elől, nem kell többé aggódnod a téli napokon a hideg idő miatt!
A pulcsi takaró belseje egy extra réteg "birkaszőrmével" van bélelve, ami a legkeményebb hidegben is melegen tart, megtartva a test melegét minden alkalommal, amikor hordod. A takaró kifordítható, így rögtön két színt kapsz egyben.
A takaró használható bel és kültéren egyaránt, bő szabása nem korlátozza a mozgást, így tökéletes választás mindenféle tevékenységhez, legyen szó pihenésről vagy kinti programokról. Síelés után a jakuzzi mellé szinte kötelező darab.
A kapucnis takaró előnyei:

Ez a takaró tökéletes választás a hideg téli napokhoz. A puha, polár anyagban még a leghidegebb téli estéken is jól fogod érezni magad. A kapucni pedig megvéd a hidegtől és a széltől.
A Huggle Hoodie polár kapucnis takaró nemcsak meleg, de kényelmes is. A bő szabásnak köszönhetően könnyedén mozoghatsz benne, és a hosszú ujjak nem korlátoznak a tevékenységeidben.
A Huggle Hoodie takaró könnyen tisztítható. Mosógépben mosható, így mindig tiszta és friss marad.
Nagy, univerzális méret, 70x70 cm.
Elől egy nagy zseb várja a kezeidet, hogy felmelegítse.

Ha egy puha, meleg, és kényelmes takarót keresel, akkor a Huggle Hoodie polár kapucnis takaró a tökéletes választás számodra! Rendeld meg még ma, és élvezd a kényelmet és a melegséget!
Szín: piros




Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Cipők, lábbelik
 
Feladás dátuma: 2024.05.14
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Alove kapucnis takaró piros" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: