Betöltés...

Rendszerező táska kütyüknek -szürke

Ár: 5.910 Ft

Rendszerező táska kütyüknek -szürke
Táskádba nyúlva azonnal megtalálhatod bármelyik elektronikai kiegészítőd.Utazáshoz vagy otthoni tároláshoz is praktikus lehet kütyüid számára.Minden kábeled, elektronikai cuccod egy helyre, átláthatóan pakolhatod.

Neked is gondot okoz elektronikai dolgaid szállítása és tárolása? Legközelebbi utad során már örömmel fogod magaddal vinni kedvenc kütyüid!
Nekem rendszeres stressz volt, amikor utazáshoz pakolni kellett. Mindennek helyet találni a táskámban úgy, hogyha útközben kellett valami, meg is találjam. Kétszer meggondoltam mielőtt kiléptem az ajtón, hogy mindent beraktam-e. Ha nem akarsz kínosan könyékig túrkálni a táskádban vagy mindenki előtt kiteregetni bőröndöd tartalmát a vonaton, hogy megtalálj egy kábelt, itt van a kütyürendszerező táska.
Amellett, hogy minden kiegészítődnek kialakított helye van, az összes fontos kütyüd és kiegészítőd elfér benne. Vagyis tudod, hogy mindent bepakoltál, amire szükséged lehet. Bőröndödből kihúzva egyből eléd tárul a teljes kütyüválaszték. 
Utazz és szórakozz gondtalanul a rendszerező táskával!
Hasznos tudnivalók:
A rendszerező táska többféle hálós rekesszel és gumis tartóval rendelkezik. A kisebb rekeszekbe akkumulátorok, power bankok, telefon, tablet, pendrive-ok férnek el, a gumis részekhez töltőkábelekeket, tápkábeleket helyezhetsz el stabilan. Még külön memóriakártya tartó rész is van benne, amit azonnal megtalálhatsz.
Anyagának köszönhetően ellenáll a víznek, hogy akkor se legyen baja az elektronikai dolgaidnak, ha közvetlen eső éri vagy ha ráborulna valami folyadék.
Üzletembereknek vagy informatikai területen dolgozóknak különösen ideális lehet, ha utazni kell. Laptop táskában, kézitáskában, hátizsákban és bőröndben egyaránt elfér.

A rendszerező táska tulajdonságai:


Mérete: 28 x 21 x 3.5 cm
Anyaga: vízálló nájlon
Szín: szürke
Csuklópánttal kényelmesen magaddal viheted.

Mit rejt a termék doboza?

1 db Rendszerező táska kütyüknek





0 Links



Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Rendszerező táska kütyüknek -szürke" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: