Betöltés...

Trizand taktikai kesztyű L khaki

Ár: 3.290 Ft

·  TARTÓS ANYAG - a taktikai kesztyű tartós nejlonból készült. Ez az anyag tartósságot és védelmet biztosít a kopásokkal és kézsérülésekkel szemben. A kesztyűk emellett megerősített tenyérrel és ujjakkal rendelkeznek, ami védelmet és tartósságot biztosít a kopásnak vagy ütésnek kitett területeken.



·  KÉPERNYŐKHÖZ IS - a katonai túlélőkesztyűk a táborokba, túlélőiskolákba vagy terepgyakorlatokra vitt felszerelés alapvető elemei. Különösen jól fognak működni, mert az okos telefonoddal együtt használhatod őket.



·  ÁLLÍTHATÓ - a kesztyűk állítható csukló résszel rendelkeznek, amelyek a felhasználó egyéni preferenciáihoz igazíthatók, és megakadályozzák, hogy szennyeződések kerüljenek a kesztyű belsejébe. Tépőzáras a pánt beállítása.



·  NAGYÍTOTT TAPADÁS - a taktikai kesztyűk profilozott betétekkel, csúszásmentes panelekkel és textúrákkal rendelkeznek, amelyek jobb fogást és irányítást biztosítanak a szerszámok, fegyverek vagy felszerelések felett. Különösen hasznos olyan         helyzetekben, ahol a pontosság és a biztos fogás elengedhetetlen.





MŰSZAKI ADATOK



szín: khaki
anyag: nejlon
méret: 23 x 11 cm
súly: 109 g
súly a csomagban: 119 g




Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.19
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Trizand taktikai kesztyű L khaki" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: