Betöltés...

Dollcini, elegáns iskolatáska, hátizsák, stílusos hétköznapi táska, Travel, College iskolai táska,425423, rózsaszín

Ár: 11.490 Ft

2023.04.04 Frissítés Minden diák iskolatáska véletlenszerüen kap egy írószerkészletet.

Vízálló nylon kendő
nylon bélés
Cipzáros záródás
Könnyű, tartós és kényelmes hátizsák: 31*21*41cm, tartós, vízálló, könnyű anyagból és SBS cipzárral. A csúszásmentes és állítható vállpárnák utazás közben egyenletesebben osztják el a súlyt a vállán.
Többrekeszes diákhátizsák: A fő rekeszben két különálló védőréteg rekesz található, amelyek egyszerre bőséges helyet biztosítanak a tárgyaknak.
Multifunkcionális iskolatáska: a poggyászpánt segítségével a hátizsákot a poggyászra/bőröndre helyezheti, az iskolatáska pedig fényvisszaverő csíkokkal gondoskodik a gyermekek biztonságáról éjszakai utazás közben
Több zsebes utazótáska: A fő rekeszben sok belső zseb található, A4-es dokumentumok, pénztárca, ruhák, fényképezőgép stb. Az elülső zsebben kulcsok és tollak tárolhatók. Az elasztikus oldalzsebek könnyű hozzáférést biztosítanak a különböző méretű palackokhoz vagy esernyőkhöz. A hátsó zsebben kényelmesen és biztonságosan elhelyezheti útlevelét, személyi igazolványát, pénztárcáját, mobiltelefonját.
Többcélú iskolatáska: Ez egy alapvető többcélú hátizsák, amely kielégíti a legtöbb igényt, könnyen illeszkedik a munkához, az élethez, a tanuláshoz, alkalmas utazásra, üzletre, vásárlásra, randevúzásra, főiskolára, iskolára stb. Családoknak és barátoknak is jó ajándék.

Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Dollcini, elegáns iskolatáska, hátizsák, stílusos hétköznapi táska, Travel, College iskolai táska,425423, rózsaszín" című hirdetést látja. (fent)