Betöltés...

BMW Urban Collection – Táska táblagéphez 10" (karbon/piros csíkok)

Ár: 15.490 Ft

BMW Urban Collection – Táska táblagéphez 10" (karbon/piros csíkok)

Kivételes kategóriájú és minőségi táska, a világ egyik legnépszerűbb autógyártójának aláírásával. A tökéletesség és a sebesség szinonimája, amely a bajor BMW-ből származik, teljesen más szintre emelte márkáját, a legjobbat kombinálva a mobileszközökhöz való tartozékokkal. Két látszólag távoli terület ötvözésének eredményeként olyan egyedi kiegészítők születtek, amelyek a felhasznált anyagok minőségével és a BMW méltó BMW-tökéletes teljesítményével tűnnek ki a biztonság és a mobilkészülékek egyedi megjelenése érdekében.

Egy kis, praktikus tablettáska, melyben akár 10 hüvelyk is elfér, valamint egyéb kiegészítők, mint például iratok, telefontöltő és tollak.

A kiváló minőségű nylonból készült, nagyon jó védelmet garantál a készüléknek az átvitel során, és a kidolgozás során organikus bőr formájában elegáns megjelenést kölcsönöz az egész táskának. Belül egy válaszfal található a táblagép számára, míg az előlapon egy zseb található a mindennapi használatban maradó tárgyak számára. A táska párnázott, állítható vállpánttal rendelkezik, amely segíti a kényelmes viselést.

A termék jellemzői:
· 10"-os tablettáska
· Belső rekesz a tablet számára
· Zseb a táskán eleje a többi tartozékhoz
· Anyaga:
Külső: nylon és ökobőr
Belső: nylon és poliészter
· Méretek: 26 x 20 x 4 cm
· A BMW hivatalosan engedélyezett táska

Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "BMW Urban Collection – Táska táblagéphez 10" (karbon/piros csíkok)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: