Betöltés...

Divatos női fehér felső

Ár: 13.188 Ft

Vintana Fashion Elegáns Női Felső - Stílus és Kényelem Egyszerre!


Fedezd fel a divat és elegancia tökéletes harmóniáját a Vintana Fashion fehér felsőjében, melyet különleges horgolt részletek tesznek igazán exkluzívvá.


Bemutatjuk fehér női felsőnket, ami az elegancia és stílus tökéletes megtestesítője. Ez a ruhadarab horgolt részletekkel van díszítve, amelyek stílusosan fokozzák a megjelenést. Az elegáns fehér szín minden alkalomhoz illik,  kényelmes és divatos viseletet biztosít.


Tulajdonságok:



Típus: Női felső
Szín: Fehér
Bordázott
Az ujjain horgolt megjelenés, alatta csipke réteggel
Az ujjainál szintén bordás, elasztikus anyag köszön vissza
Különleges jellemző: Csipke részletek
Alkalmas: Minden alkalomhoz
Nagyon puha bordázott anyag
Amint a kezedben tartod, rájössz, hogy Ő a kedvenc ruhadarabod


Ez a fehér női felső ideális választás, ha csinos és elegáns megjelenést szeretnél. Legyen szó egy esti programról vagy egy munkahelyi találkozóról, ezzel a felsővel mindig stílusosan mutathatod be magad.


Ez a Női divatáru kategóriájába tartozó Divatos női fehér felső a stílus és kényelem tökéletes találkozása. Az elegáns design és a gondosan kidolgozott részletek garantálják, hogy minden viselés egy különleges élmény legyen.


Legyen az Női divatáru kategória és a Vintana Fashion Elegáns Női Felső az új kedvenc darabod a ruhatáradban. Rendeld meg most, és tedd felejthetetlenné megjelenésedet a Vintana Fashion stílusával!



Tovább
Tulajdonságok
Milyen: Női
Ruhakereső: Felsők, pólók, pulóverek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Divatos női fehér felső" című hirdetést látja. (fent)