Betöltés...

Dollcini, divatos hátizsák, alkalmi hátizsák, női/üzleti/utazási, többfunkciós, vízálló hátizsák, 427282, Fehér

Ár: 18.490 Ft

?TÁROLÁS ÉS ZSEBEK: A Dollcini intelligens hátizsák tágas fő rekesszel rendelkezik minden napi szükségleted számára, és egy párnázott tokkal védi 15,6 hüvelykes laptopját a sérülésektől útközben. Rengeteg rendező zsebbel rendelkezik, amelyek segítenek a hatékonyabb csomagolásban, miközben a tartalmat rendszerezi.
?KÉNYELMES ÉS ERŐS: Élvezze a páratlan hordozási kényelmet az ergonomikus vállpántoknak köszönhetően. A párnázott vállpántok az Ön igényei szerint állíthatók, ami tökéletes rövid és hosszú utakra.
?Funkcionalitás és biztonság: Tárolja értékeit a hátsó lopásgátló zsebben, hogy megóvja őket a zsebtolvajoktól. Átgondoltan úgy tervezték, hogy elférjen benne pénztárcája, útlevele és egyéb alapvető dolgok.
?USB-PORT KIALAKÍTÁSA: A Dollcini Smart Backpack beépített USB-töltőporttal rendelkezik, hogy eszközei teljesen feltöltve maradjanak, és útközben sem szakad meg a kapcsolat.
? TÖKÉLETES FORMA: Modern négyzet alakú sziluett, jól strukturált, hogy megtartsa a formáját, akár üres, akár telt.

Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Dollcini, divatos hátizsák, alkalmi hátizsák, női/üzleti/utazási, többfunkciós, vízálló hátizsák, 427282, Fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: