Betöltés...

CabinFly Pacemaker Wizzair 40x30x20 cm Hátizsák Kabintáska Fekete

Ár: 13.000 Ft

CabinFly – litván márka. Szakterületünk – kézipoggyász fapados légitársaságok számára. A CabinFly márka több mint 150 repülés, sok órányi várakozás és a beszállókapunál való stressz után született meg, azon tűnődve, hogy a hátizsákom megfelel-e a Wizzair által megadott ingyenes poggyász méreteinek. A CabinFly Pacemaker hátizsák maximális mérete 40x30x20 cm, így ingyen felvihetem a Wizzair járatára. A CabinFly Pacemaker hátizsák ingyenes kézipoggyászként is szállítható a Wizzair, a Vueling, a Transavia, az Airbaltic, a SAS, a LOT, a Lufthansa, a Turkish Airlines és más népszerű légitársaságoknál.
Leírás:

Mérete: 40x30x20cm;
Űrtartalom: 24 liter;
Anyaga: 600d poliészter;
Súly: 685 g;
két különböző méretű rekesz;
Ruhákhoz, lábbeliekhez, kozmetikumokhoz;
akár 15,6 hüvelykes laptop, tablet, dokumentumok, töltő stb.
két zseb (elöl és hátul);
egy hely egy vizes palacknak/lombiknak.
A CabinFly Pacemaker hátizsákkal messzebbre és olcsóbban utazhat. Úgy tervezték, hogy illeszkedjen a Wizzair ingyenes kézipoggyászához, mérete: 40x30x20 cm. A hátizsák könnyű esőálló 600D poliészter anyagból készült, amely könnyen tisztítható, strapabíró és hosszú élettartamú. Kompakt, de tágas – akár 24 literes űrtartalommal. A hátizsák két rekesszel rendelkezik – egy nagy fő rekesszel, amely tökéletes ruháinak, cipőinek, kozmetikumainak és sok másnak. A kisebbik másodikba belefér egy 15,6 hüvelykes laptop, táblagép, dokumentumok, töltők stb. Két kis zseb is található a külső oldalon – az egyik a hátizsák hátulján, ahol olyan dolgok tárolhatók, amelyeket nem szeretne elveszíteni utazás: útlevél, személyi igazolvány, bankkártyák, pénz és kulcsok. Az elülső zsebben pedig olyan dolgok találhatók, amelyeket gyorsan szeretnél elérni: jegyek, fejhallgató, ajakbalzsam, kézkrém és egy külső akkumulátor. A hátizsák oldalán található hálós zsebben akár 1000 ml-es kulacs vagy kulacs is elfér.

Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "CabinFly Pacemaker Wizzair 40x30x20 cm Hátizsák Kabintáska Fekete" című hirdetést látja. (fent)