Betöltés...

BRAGUS multifunkciós hátizsák, vízálló, ideális minden alkalomra, szivárgásmentes, 18L űrtartalom, hőszigetelt, termikus funkció, Kék

Ár: 12.963 Ft

Kiváló minőségű anyag: a külső réteg vízálló 600D matt Oxford szövetből készült, a belső réteg pedig élelmiszer-biztonságos PEVA fóliából készült szigetelőréteggel rendelkezik, amely frissen, melegen vagy hidegen tartja az ételeket és italokat piknikezés, horgászat vagy vásárlás közben. Varratmentes forrópréseléses technológia, amely a táskát 100%-os szivárgásmentességűvé teszi.



A hátizsák tartós és állítható vállpántokkal rendelkezik, így a hordozás sokkal könnyebbé válik.

A vállon lévő lélegző hálós párna kényelmet biztosít a hosszú viseléshez.



Több zseb a különböző használati igényekhez: dupla cipzárral és széles nyílással rendelkezik az ételek és italok könnyű tárolásához, több külső zsebbel egyéb apróságok számára, valamint két hálós zsebbel a palackok és esernyők számára.



SZÉLES HASZNÁLAT: Ez a piknikkosár tökéletes megoldás olyan szabadtéri tevékenységekhez, mint a kempingezés, utazás, grillezés, partik és családi piknikek. Bevásárlókocsiként, ebédtáskaként, bevásárlótáskaként, piaci kosárként és kempingtáskaként is használható.



Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "BRAGUS multifunkciós hátizsák, vízálló, ideális minden alkalomra, szivárgásmentes, 18L űrtartalom, hőszigetelt, termikus funkció, Kék" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: