Betöltés...

Designer Egyedi Menyasszonyi ruha saját elképzelés alapján

Ár: 10.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Ha Ön megelégszik a mennyasszonyi ruha szalonok unalomig ismétlődő kínálatával, és jó érzéssel házasodna úgy, hogy ruháját már más is viselte, esetleg pont egy ugyanolyat, akkor ne olvasson tovább! Ha Ön megelégszik a másodrendűvel, a sorozatgyártottal, akkor is nyugodtan lapozzon tovább.

Viszont ha Önnek igénye van arra, hogy esküvőjére még jövő ilyenkor is emlékezzenek, hogy különleges ruhája emelje az esemény fényét, hogy menyasszonyi viselete egyedi és megismételhetetlen legyen, akár a filmcsillagoké, akkor keressen meg még ma!

Minden különleges tervet megvalósítunk, egyedi elképzelését designer útmutatása alapján egy profi team önti kifogástalan formába.
A designer ruhák már nem csak a felső tízezer kiváltsága, hanem bárki számára elérhető luxus! Mottónk: stílus, luxus, elegancia, ennek jegyében készítjük el személyre szabott menyasszonyi ruháját. Egyszerűbb modellek már 10.000. - Ft.-tól.

Már ma vegye fel a kapcsolatot velünk a

http://victoriadomsik.com/

oldalra kattintva a "kapcsolat" menüpont alatt. Ruha elképzelését formába öntjük úgy, hogy viselőjét egyedi eleganciával ruházzuk fel. Most a szezon végén 20-30%-os árengedménnyel készítjük el a kért modellt. Olasz import anyagokkal dolgozunk, csak a legjobb minőséget használjuk, hogy a menyasszonyi modell tökéletes legyen. Rövid határidővel dolgozunk, akár otthonában végezzük a ruhapróbát, hogy a saját komfortzónájában győződjön meg ruhája minden munkafázisának tökéletességéről.

Ne elégedjen meg a tucattal, hanem ragyogjon esküvőjén akár egy sztár!

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XIII. kerület
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Milyen: Női
Ruhakereső: Alkalmi ruhák
 
Eddig megtekintették 1392 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Designer Egyedi Menyasszonyi ruha saját elképzelés alapján" című hirdetést látja. (fent)