Betöltés...

Dollcini, kiváló minőségű férfi hátizsák, 429801, fekete

Ár: 13.890 Ft

A hátizsák kiváló minőségű vászonból, tartós cipzárral és pántkapcsokkal készült, így kopásálló és könnyen tisztítható. A klasszikus stílusok és a klasszikus színek nemcsak kiváló minőségűek és tartósak, de teljes mértékben megmutatják az Ön temperamentumát is. Legyen szó fém kiegészítőkről vagy varrásokról, minden részlet a legjobb, amire Dollcini márkánk évek óta törekszik. A kiváló minőségű termékek és a kielégítő szolgáltatások jó szállítási élményt biztosítanak Önnek.
Információ: Anyaga: vászon. Bélés: poliészter. Zárás: cipzár. Méretek: 43 x 30 x 20 cm. Súly: 1,07 kg. Szín: fekete. Tartozékok: Állítható vállpánt. Stílus: hátizsák, utazótáska, tornatáska, válltáska.
Rögzítés módja: cipzár
hátizsák hátizsák
Felépítés: 1 cipzáras fő zseb, Nagy kapacitás: Elegendő hely különféle alapvető dolgok tárolására, mint például ruhák, laptop, esernyő, könyvek, pénztárca, mobiltelefon, üvegek, poharak, kártyák és táblagépek. Elöl két cipzáras tárolózseb, mindkét oldalán egy-egy vizespalack esernyőzseb található. Ez a táska tökéletes edzőterembe, sportoláshoz, munkához, utazáshoz, iskolába, hétvégi kirándulásokhoz és mindennapi utazásokhoz. Használható hátizsákként, edzőtáskaként és kézitáskaként is.
Alkalmazás: Ez a hátizsák ultrafunkcionális zsebekkel rendelkezik, így ideális éjszakai táska, iskolatáska, hétvégi táska, repülőtáska, sporttáska, tornatáska, kézipoggyász és üzleti utazótáska férfiaknak és nőknek.

Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Dollcini, kiváló minőségű férfi hátizsák, 429801, fekete" című hirdetést látja. (fent)