Betöltés...

Dollcini, férfi hátizsák, Stílusos dupla cipzáras hátizsák, vízálló és karcálló, iskolai, utazási, munka, 429711, Fekete

Ár: 17.990 Ft

【Nagy kapacitású, többfunkciós kialakítás】 A napi ruhazseb 4-6 darab vékony felsőt vagy nadrágot tud elhelyezni, amelyek 2-3 napig kielégítik a rövid utazások vagy üzleti utak igényeit; használható főiskolai írószerek, például magazinok tárolására is, valamint külön laptoptartó rekesz A rétegben akár 15,6 hüvelykes laptopok is elférnek, amelyek megfelelnek a vállalatoknál és egyetemeken végzett munka vagy tanulás igényeinek.
【Független cipőrekesz és nedves táska】 A cipőrekeszben egy pár papucs vagy mélyen dekoltált tornacipő is elfér, így szabadon válthat utazás, üzleti utakon és szabadtéri sportok során; A nedves táska nagy sűrűségű vízálló anyagból készült, és használható. Tároljon nedves tárgyakat, és kényelmesebbé tegye szállodában vagy apartmanban való tartózkodását.
[USB port kialakítása] Ez a hátizsák USB töltőporttal rendelkezik, amely csatlakoztatható a táskán belüli mobil tápegységhez, és adatkábellel csatlakoztatható a táskán kívüli mobiltelefonhoz, így séta közben töltheti mobiltelefonját vagy iPadjét, csökkenti a kezére nehezedő terhet és elkerüli a hiányzó tárgyakat. információ. Felhívjuk figyelmét, hogy a hátizsákhoz nem tartozik sem powerbank, sem adatkábel, csak a mobiltelefon töltésének kényelmét szolgálja.
【A legtöbb járatra jóváhagyva】 A külső méretek 31 × 17 × 42 (hosszúság × szélesség × magasság), súly 1 kg (kézi mérés, csak referenciaként, a tényleges méret az irányadó). Megfelel a beszállási követelményeknek, ez a hátizsák 180 fokban nyitható és összecsukható, mint egy bőrönd, így gyorsan áthaladhat a repülőtéri biztonsági szolgálaton, és repülőgépes utazásokhoz tervezték.
【Kényelem és biztonság】 Kényelmes légáramlású hátsó kialakítás, vastag és puha, többrészes szellőző párnázás biztosítja a háttámaszt. A légáteresztő, állítható vállpántok és a mellkasi csat enyhíti a vállnyomást. Ez a hátizsák a bőrönd kocsijára helyezhető, hogy megkönnyítse az utazást. A hátizsák hátulján található rejtett lopásgátló cipzáras zseb megakadályozza értékei ellopását.
【Sok alkalomra alkalmas】 Az alkalmi hátizsák alkalmas főiskolai, ingázási, üzleti, munkához, túrázáshoz, rövid kirándulásokhoz, hétvégi kiruccanásokhoz és egyéb tevékenységekhez.

Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Dollcini, férfi hátizsák, Stílusos dupla cipzáras hátizsák, vízálló és karcálló, iskolai, utazási, munka, 429711, Fekete" című hirdetést látja. (fent)