Betöltés...

Asics Gel Fastball női kézilabda cipő/teremcipő/squash cipő Méret: 40

Ár: 31.500 Ft

Női teremcipő
Cocktaoo/white/flash coral

Ez a top kivitelezésben készült beltéri cipő kiváló squash-hoz, kézilabdához és más beltéri sporthoz egyaránt. A cipő külső szerkezete: Flexion Fit® és PHF ™. Kiváló tartóssága a PGuard® kialakításnak köszönhető. A könnyebb mozgásért és a gyorsabb leérkezések elősegítéséért Impact Guidance System (I.G.S.®)-mel van felszerelve, mely a láb természetes mozgását is lehetővé teszi.

Tulajdonságai:
- Puha, tartós, műbőr és szövet felsőrész
- Asics-Gel-Elemente középtalp
- Szövet belsőrész
- Gumi - non marking - talp

Technológiák:
GEL™ Forefoot - Rearfoot – GEL csillapítás elöl-hátul: Középtalp rész elem, mely az elülső és hátsó részében is megtalálható szilikonalapú rezgéscsillapító rendszer. Elnyeli az ütközés erejét, amelyek egyidejűleg vezető és stabilizáló funkciót is ellátnak.
Flexion Fit®: A lábfej elülső részénél található háló, amely gumiból készült. Ez egy légáteresztő és nagyon rugalmas, mégis tartós felsőrész.
Impact Guidance System (I.G.S.®): Egy egységes koncepció, amely a lábat tökéletes egységként kezeli. Segítségével a láb a maximális teljesítményt nyújthat. A négy legfontosabb funkciót: a stabilitást, a tapadást, a rezgéscsillapítást és az illeszkedést látja el tökéletesen.
Personal Heel Fit (PHF®): A sarok- és a nyelvrészen található P.H.F. rendszer mindig illeszkedik az egyén lábformájához és sarokszerkezetéhez. A lábfej és sarokrészben is tökéletesen illeszkedik a lábhoz, mely ezáltal kevésbé csúszkál a cipőben.
Pguard: védi a lábujjakat és a cipő felsőrész anyagát.

Tovább
Tulajdonságok
Milyen: Női
Ruhakereső: Cipők, lábbelik
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Asics Gel Fastball női kézilabda cipő/teremcipő/squash cipő Méret: 40" című hirdetést látja. (fent)