Betöltés...

Hátizsák táska babáknak és anyukáknak, Utazásszervező készlet pelenkázóbetéttel, 5 az 1-ben, 41x30x19cm, szürke

Ár: 12.771 Ft



anyag: vízálló nejlon
a kiságy belseje (L/B/H): 73x27x25cm
a kiságy méretei: 170x100cm
táska összehajtogatva (H/L/D): 41x30x19cm

A babakocsi táska minden szülő számára készült.
A táska minden lényeges dolgot tartalmazhat egy kisgyermekkel való utazás során. A hátizsák a gyermekek igényeit szem előtt tartva készült: a speciális szigetelt és vízálló zsebek lehetővé teszik az italok vagy meleg ételek szállítását. A hátizsák belsejében egy praktikus szőnyeget is találsz a kicsinek a pelenkázáshoz.

Gyermekágy-ágyneműtartó-ágy
pelenkázószőnyeg (padlóként is használható, amely szigeteli a kiságyat a talajtól)
3x szigetelt zseb a melegen tartáshoz
2x oldalzseb (cumisüveg és szalvéta számára)
táskaként vagy hátizsákként is használható - vállpántokkal és kényelmes hordozófogantyúval rendelkezik
3x belső zseb a hátizsák fő rekeszében

Ezért nem csak praktikus babakocsis táskaként bizonyul hasznosnak, amelyet a fogantyúra akaszthat, hanem hátizsákként is használható, ha a babakocsit az autóban hagyja, például babahordozóban viszi a babát.
Miután a táskát kibontottuk, egy kész, hordozható babakocsi/hordozótáska áll rendelkezésünkre, amelyben szükség esetén kényelmesen és biztonságosan elhelyezhetjük a babát. A szetthez tartozik egy praktikus pelenkázó alátét is, ami mindig kéznél van. Ennek segítségével cumisüveget, forró italt vagy ételt vihetünk magunkkal a kicsinek. A táska szenzációs mindenféle kiránduláshoz és utazáshoz.
Pakolja be a táskát, és máris élvezheti a nyaralást. Meg kell pelenkáznia a babáját, vagy esetleg kezd elaludni? Csomagolja ki a hátizsákot, és egyszerűen helyezze el benne kényelmesen a kisgyermekét.


Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 37 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Hátizsák táska babáknak és anyukáknak, Utazásszervező készlet pelenkázóbetéttel, 5 az 1-ben, 41x30x19cm, szürke" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: