Betöltés...

Eladó fekete szövetkabát kifogástalan állapotban

Ár: 5.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Méretek:
- Méret: L
- Mellbőség: 125 cm
- Ujjhossz (válltól): 66 cm
- Vállszélesség (hátul válltól-vállig): 48 cm
- Teljes hossz (hátul nyaktól az aljáig): 90 cm

Jellemzők:
- Ez az autós, téli kabát Walter márkájú, itthon készült, tehát teljes mértékben magyar termék, bélelt, egyenes szabású, egysoros, rejtett gombolású és 2 külső, illetve 2 belső zseb található rajta.
- A kabát teljesen hibátlan, mivel csak a legutóbbi téli időszakban volt viselve néhány alkalommal, ami 1-2 hónapot jelentett az enyhe idő miatt, továbbá megfelelő helyen volt tárolva, így valóban olyan mintha új lenne.
- A kabátot múlt évben vettem az egyik Walter üzletben új állapotban 25.000-ért, de mivel ez az ár teljesen új, érintetlen kabátra vonatkozik, ezért több mint 75%-os árengedményt tudok adni, annak ellenére, hogy valóban kitűnő állapotban van.
- A fizetés banki átutalással előre történik, majd miután jóváírásra került az összeg 2 munkanapon belül postázom, igény szerint ajánlott küldeményként vagy személyesen szintén kifizetheted és átveheted az árut Kecskeméten. Természetesen referenciát egyaránt mutathatok, hogy nagyobb bizalmad legyen az átutaláshoz.

Ár: 5.000 Ft + postaköltség (A megadott ár nem képezi alkutárgyát.)

Ez az elegáns kabát ideális választás hideg, csapadékos időben a mindennapokra, valamint különleges alkalmakra, ezért ha lecserélnéd a régit, meglepnéd az egyik családtagodat, fiadat, párodat egy minőségi ruhadarabbal, akkor ne habozz, hanem rendeld meg még most vagy csupán ismersz olyan embert, akit érdekelhet, akkor nyugodtan segítsd őt azzal, hogy megosztod vele a hirdetésemet akár e-mail-ben, akár a közösségi oldalad üzenő falán! Amennyiben van bármilyen kérdésed, akkor írj bátran és 24-48 órán belül garantáltan válaszolok!

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Kecskemét
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Használt
Milyen: Férfi
Ruhakereső: Kabátok, dzsekik
 
Eddig megtekintették 822 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Eladó fekete szövetkabát kifogástalan állapotban" című hirdetést látja. (fent)