Betöltés...

ÖNTAPADÓS, PUSH-UP SZILIKON MELLTARTÓ

Ár: 2.490 Ft

Nagyobb, formásabb melleket szeretne észrevétlenül Akkor válassza a csupa szilikonból készült, láthatatlan melltartót, amely akár 1-2 számmal is nagyobb melleket varázsol és tökéletes tartást biztosít. A rugalmas orvosi szilikonból készült, antiallergén melltartó a test hőmérsékletét felhasználva tapad a bőréhez. Nem kell bajlódnia a pántokkal, kapcsokkal, hiszen szilikon anyaga a test melegétől tapad a bőréhez. Testszínű, így hófehér ruha alatt is viselheti.
Bár szinte teljesen láthatatlan, mégis bizonyos dolgokban nagyon látványos eredményt tud produkálni a mellei megemelésében és formásabbá tételében, valamint a gyönyörű dekoltázs kialakításában. Az öntapadós szilikon melltartó speciális, nagy tisztaságú, rugalmas orvosi szilikonból készült, ami puha és kényelmes. Elasztikus anyagának köszönhetően tökéletesen felveszi a mellek formáját és természetes módon növeli méretét. Segít hogy dekoltázsa optikailag előnyösebb, szebb formájú és vonzóbb legyen.
Termékelőnyök
Megemeli a melleket, szépíti a dekoltázst.
Nincsenek felesleges pántjai vagy irritáló kapcsai.
Bárki hordhatja kortól és mellmérettől függetlenül.
Önállóan vagy a melltartó alá behelyezve is viselhető.
Színe utánozza a bőr színét, így teljesen észrevétlen még az átlátszó ruhákban is.
Észrevétlenül simul a testre tökéletesen felveszi a mellek formáját és természetes módon növeli méretét.
Elsősorban pánt nélküli, hófehér ruhákhoz, felsőkhöz, topokhoz, mély dekoltázsú és nyitott hátkivágású ruhákhoz ajánlott.
Antiallergén a melltartó belső része ragacsos anyaggal van bevonva, ami antibakteriális, nem irritálja a bőrt Érzékeny bőrűek is használhatják
Szilárd tapadást biztosít öntapadós, így nem igényel vállpántot, sem más tartó eszközt. Elég a belső felületét szappanos vízzel megnedvesíteni és rárakni a mellekre.
Segítség a méretválasztáshoz
A helyes melltartó méretet a következőek szerint tudja kiválasztani
Kosár méret A-70, B-75, C-80, D-85
Tisztítása Tartós, könnyen kezelhető és tisztítható, viselet után elég langyos szappanos vízzel enyhén átöblíteni és saját dobozában szárítani.
Anyaga 100 szilikon
Színe Testszín
 

Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.28
Eddig megtekintették 71 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "ÖNTAPADÓS, PUSH-UP SZILIKON MELLTARTÓ" című hirdetést látja. (fent)