Betöltés...

Hellboy: Web of Wyrd (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.396 Ft



A JÁTÉKRÓLA Hellboy: Web of Wyrd a Dark Horse Comics és a Hellboy megalkotója, Mike Mignola együttműködésével készült roguelike akciójáték. Amikor a P.K.V.H. egyik ügynöke eltűnik, Hellboy-t küldik a nyomába, aki ezáltal a Wyrd legmélyebb bugyraiba kerül.



Egy eredeti Hellboy-történet

Az Upstream Arcade által fejlesztett Hellboy: Web of Wyrd saját és eredeti történettel rendelkezik. A képregényekhez hasonlóan Hellboy a játékban is egy sor, egymástól nagyon különböző és teljesen egyedi kalandban vesz részt. Bár mindegyik történet önállóan is megállja a helyét, mindegyik a The Butterfly House rejtélyes örökségéhez kapcsolódik.



Autentikus megjelenési stílus

A játék Mike Mignola eredeti remekműveihez hű megjelenési stílussal rendelkezik, mivel olyan grafikai stílussal idézi meg az eredeti képregényeket, amelynek köszönhetően a játék minden egyes pillanata olyan, mintha egyenesen a képregények lapjairól származnának.



A The Butterfly House

Az 1962-ben Pasquale Deneveaux nevű okkultista által épített The Butterfly House több, mint egy egyszerű lakóház; ez egy átjáró. Az okkult energiákra épült, furcsa szögekkel és nem euklideszi geometriával rendelkező épület egyetlen ördögi cél érdekében jött létre: hogy átjárókat nyisson a Wyrd nevű szörnyű, de ugyanakkor lenyűgöző dimenzióba.



Harcolj úgy, mint Hellboy

Szállj szembe a különböző rémálomszerű lények hadaival, miközben felfedezed a Wyrd területeit. Készülj fel a kihívást jelentő összecsapásokra, amelyek arra ösztönöznek majd, hogy tanulmányozd az ellenfeleid támadásait és mozgását, kitérj, háríts, és – természetesen - a feledés homályába döngöld az ellenségeidet. Kombinálj erős közelharci és távolsági támadásokat, hogy sikeresen felvedd a harcot a különféle ellenfelek változatos sorával.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 6 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Hellboy: Web of Wyrd (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: