Betöltés...

Minecraft Legends: Deluxe Edition

Ár: 12.342 Ft



A JÁTÉKRÓLA Minecraft Legends - Deluxe Edition tartalma:

- Minecraft Legends alapjáték

- Minecraft Legends - Deluxe kinézet csomag





A piglin-ek Nether korrupciója szétterjed az Overworld-ön, felperzselve mindent, amihez csak hozzáér. Te vagy az a hős, aki megvédi ezt a gyengéd vidéket? Tervezd meg a stratégiádat és nézz szembe a piglin-ekkel epikus csatákban - de vigyázz: mindig visszavágnak. Vedd fel a harcot. Fedezd fel a kincsekkel és veszélyekkel teli buja biom-okat, ismerkedj meg új barátokkal és találkozz újra ismerős mob-okkal. Az allays-okkal az oldaladon már csak annyi a dolgod, hogy megmentsd a világot.



Játékmenet

Ismerd meg a Minecraft-univerzum egy epikus legendáját és az Overworld-öt úgy, ahogy még sosem láttad. Alakíts szövetséget új barátaiddal és ismerős mob-okkal, majd állj az élen a vad piglinek elleni epikus csatákban, hogy megvédd az Overworld-öt. Járd be a buja, dinamikus világot, amely gazdag erőforrásokban és minden egyes játszás során más és más. Hívd ki barátaidat, vagy állj össze csapatokkal intenzív csatákban, miközben megvéded a faludat, miközben egységeid vezetésével elpusztítod az ellenfelek településeit.





Deluxe kinézet csomag

A legjobban öltözött hős akarsz lenni a csatatéren? Harcolj a piglin fenyegetés ellen a legjobb ruhákban, amelyeket az Overworld valaha is látott! Öltöztesd hősödet és hűséges paripádat gyönyörű ruhákba a Minecraft Legends Deluxe Skin Pack segítségével, amely tartalmaz egy hős inézetet, négy lovas kinézetet és egy további lovas kinézetet, amint az elérhetővé válik. De ne feledd, hogy ezek a kinézetek nem adnak neked előnyt a csatatéren - persze az önbizalom növelésén kívül!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Minecraft Legends: Deluxe Edition" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: