Betöltés...

Imperator: Rome (Digitális kulcs - PC)

Ár: 20.980 Ft



A JÁTÉKRÓLSándor. Hannibal. Caesar. Ezek a nagyszerű férfiak és tucatnyi, mint ők, alakították ki a kontinens sorsát. Hatalmas királyok, okos tábornokok és leendő istenek jelölték meg az ősi Földközi-tengeren. A tenger körül a szorosan kötött nemzetek heves harcban kipróbálták érzelmeiket és erényüket egymás ellen, kulturális és politikai örökségük elválaszthatatlan attól, amit mi nyugati civilizációként értünk. De semmit sem garantáltunk. Meg tudja változtatni a történelem menetét az Imperator: Róma? Most tartalmazza a Punic Wars tartalomcsomagot.



Imperator: Róma a Paradox Development Studio legújabb nagy stratégiai címe. A rohamos évszázadokban helyezkedik el az Sándor Sándor utódbirodalmaitól a Római Birodalom alapjáig , Imperator: Rómameghívja Önt, hogy élvezze újra a birodalom építésének klasszikus korszakát és kihívásait. Kezelje lakosságát, figyelje az árulást és tartsa fenn az isteneivel való hitet.





Karakterek élővilága változó készségekkel és tulajdonságokkal, amelyek idővel megváltoznak. Ők vezetik a nemzetet, kormányozzák tartományait, és parancsolják a seregeket és flottáit. Bemutatjuk az új, emberi jellegű karakterművészetünket is.





Állampolgárok, szabadúszók, törzsek és rabszolgák - mindegyik lakosság saját kultúrájával és vallásával rendelkezik. Függetlenül attól, hogy kitölti a seregeidet, megteszi a pénztárcáját vagy megtölti a kolóniáit, szemmel tartja a boldogságot - a siker az Ön elégedettségétől függ.





Válassza ki a megközelítést a csata előtt, hogy ellensúlyozza az ellenséget.





Mindegyik kultúra sajátos módon képes háborút folytatni. A rómaiak és a kelták különféle lehetőségeket kínálnak számukra. Nyisd ki az egyedi bónuszokat, képességeket és egységeket.





Kezelje a szenát egy köztársaságban, tartsa össze a bíróságát egy monarchiában, válaszoljon a klánokra törzsi rendszerben.





A vándorló barbárok zsákmányolhatják vagy letelepíthetik a legjobb földet, míg a hűtlen kormányzók vagy tábornokok ellenük fordulhatnak - hadseregeiket magukkal vihetik!





Az áruk bónuszokat szolgáltatnak otthoni tartományuknak. Ki fogja használni a helyi erőforrások készleteit, vagy felesleges termékeket cserél, hogy eloszlassa a gazdagságot?





Fektessen be épületekbe, utakba és védekezésbe, hogy erõsebb és gazdagabbá tegye királyságát.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 1 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Imperator: Rome (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: