Betöltés...

Guilty Gear Strive: Season Pass 1 (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.286 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Guilty Gear Strive: Strive Season Pass 1 tartalma:

- Goldlewis Dickinson kiegészítő karakter

- Jack-O' kiegészítő karakter

- Happy Chaos kiegészítő karakter

- Baiken kiegészítő karakter

- Testament kiegészítő karakter

- Kiegészítő küzdőpálya 1

- Kiegészítő küzdőpálya 2



Az alapjátékról:



A "Guilty Gear -Strive-" a kritikusok által elismert Guilty Gear harci játék franchise legújabb darabja. A Daisuke Ishiwatari által készített és az Arc System Works által fejlesztett "Guilty Gear -Strive-" megőrizte a sorozat hírnevét a magas oktánszámú játékzenéről, az úttörő 2D/3D hibrid cell-shaded grafikáról és az intenzív, jutalmazó játékmenetéről.



Az univerzum sorsa eldől

Irány a végső összecsapás azzal az Emberrel, aki felelős a világ és lakói pusztulásáért és károkozásáért. Csatlakozz Sol Badguy-hoz, riválisához, Ky Kiske-hez és a 15 egyedi karakterből álló teljes kezdőlistához, hogy szembenézzenek egy 20 éve készülő történet meghökkentő befejezésével!



Egy érzéki robbanás a szemednek és a fülednek

Zúzz a sorozat alkotója és zeneszerzője, Daisuke Ishiwatari által megkomponált thrash zenékre! Rázd a fejed és verd meg az ellenfeled a gyilkos játékzenére, miközben az eddigi leglenyűgözőbb és legdinamikusabb 3D-s cell-shaded látványvilágtól leszel elragadtatva!



Új forradalom a verekedős játékokban

A Guilty Gear -Strive- számos új és innovatív játékmechanikát hoz, amelyeket úgy terveztek, hogy a sorozatot újonnan ismerő játékosok gyorsan elsajátíthassák az alapokat, miközben a Guilty Geart dicsérő mély, kreatív játékmenet megmarad. A sorozat olyan újdonságai, mint a faltörő mechanika, új és izgalmas megközelítéseket tesznek lehetővé a harcban.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 3 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Guilty Gear Strive: Season Pass 1 (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: