Betöltés...

Magic 2015 - Duels of the Planeswalkers Special Edition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 74.317 Ft





A JÁTÉKRÓL



Early Bird bónusz: Azok a játékosok, akik 2014. november 5 -e előtt megvásárolták a teljes csomagot, a kártyagyűjtő csomagot vagy a Prémium Booster -t a Magic 2015 -höz, automatikusan megkapják a Garruk bosszú -bővítési kampányát bónuszként! Egyszerűen frissítse a Magic 2015 -öt a legújabb verzióra, indítsa el a játékot, és a bővítési kampány ott vár rád! -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------------- GARRUK BŐVÍTÉSI BŐVÍTÉSE MOST ELÉRHETŐ! Sétáljon a Multiverzum legnagyobb vadászának nyomában. További kampányszinteket, kihívásokat és új gyűjthető kártyákat kínálva Garruk szerepét vállalja, és vadászik a zsákmányra a repülőgépeken!

-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------



Vadászzon nagyobb játékra egy új, merész kalandban a Magic 2015-A Planeswalkers párbajai! Parancsoljon erőteljes lényeknek, és pusztító varázslatokkal vezesse le ellenfeleit ebben az epikus stratégiai játékban.



Finomítsa készségeit, miközben a Multiverzum síkjain harcol. De vigyázz, Planeswalker. A legnagyobb veszély előtt áll. Garruk Wildspeaker, a legnagyobb ismert vadász, a Láncfátyol átka alá esett. Most kíméletlenül üldözi saját fajtáját. Keresd meg és állítsd meg ... mielőtt megtalálja!



Fedezze fel a Magic 2015 gazdag történetét és élesítse játékát:

• A legjobb módja annak, hogy megtanuljon mágikus játékot: A részletes bemutató megkönnyíti az indulást.

• Pakliépítés: Nyisson meg virtuális emlékeztető csomagokat Magic kártyákkal, hogy paklikat építsen és harcoljon egy- és többjátékos módban.

• Óra játékmenet: Utazzon öt különböző fantasztikus repülőgépen, harcoljon hihetetlen lényekkel, és mentse meg a Multiverzumot egy szörnyű sorstól.



*Az egyénileg vagy csomagban vásárolt prémium erősítők az Innistrad fejezet befejezése után nyithatók meg.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 5 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Magic 2015 - Duels of the Planeswalkers Special Edition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: