Betöltés...

Mutant Year Zero: Road to Eden (EU)

Ár: 22.347 Ft



A JÁTÉKRÓL

A HITMAN és a PAYDAY korábbi tervezőit is magába foglaló csapattól érkezik a Mutant Year Zero: Road to Eden, egy taktikai játék, amely ötvözi az XCOM fordulóalapú harcát a valós idejű lopakodással és a természet által visszahódított poszt-emberi világ felfedezésével... és Mutants.



Természetesen a világnak vége.



Csak idő kérdése volt. Szélsőséges klímaváltozás, globális gazdasági válság, halálos járvány, növekvő feszültség a régi és az új szuperhatalmak között. 1945 óta először vetettek be nukleáris fegyvereket fegyveres konfliktusban. Gombafelhők emelkedtek keletről nyugatra, mielőtt a por leülepedett volna.



Most vége van, és a Föld nyugodt. A természet megszállta a romos városokat. A szél végigsöpör a temetőkké változott üres utcákon.



Az emberek mind eltűntek. A civilizáció maradványai között kutakodnak a mutánsok, torz humanoidok és állatok egyaránt, akik megváltást vagy csak valami ennivalót keresnek. A túlélés érdekében neked és társaidnak ki kell merészkednetek a Zóna felfedezésére.



Talán egy nap megtaláljátok a legendák Édenét, az ősök menedékét a pokol közepén. A történetek szerint ott vár az igazság. Talán ott találjátok meg a válaszokat.



De lehet, hogy ez az egész csak baromság.



Taktikai harc

Mutant Year Zero: Road to Eden a végső megoldás a taktikai stratégia függőségedre. Merülj el az XCOM játékok által inspirált, mély, fordulóalapú, taktikai harcrendszerben.



Felfedezni az emberiség utáni földet

Utazz végig az elhagyott városok, omladozó autópályák és benőtt vidékek poszt-emberi világán. Térj vissza a Bárkába, a rossz hírnév és a kétes alakok neonfényben úszó oázisába, hogy feltöltsd a készleteidet, és megtervezd a következő kalandodat.



Irányítson egy csapat mutánst

Egy kacsa viselkedési problémákkal és egy vaddisznó dühkitörésekkel; ezek nem a tipikus hősök. Ismerd meg Duxot, Bormin-t, Selmát és sok más karaktert, akiknek mindegyike sajátos személyiséggel és zavart látásmóddal rendelkezik a világról és a helyzetükről.



A lopakodó megközelítés elsajátítása

Lopakodj az árnyékban, hogy elkerüld a konfliktust, vagy hogy az ellenséget észrevétlenül érd utol. A valós idejű lopakodás lehetővé teszi a megközelítés teljes irányítását: lopakodj be az ellenséges táborba, helyezd el a mutánsok csapatát a saját előnyödre, és szerezd meg a meglepetés erejét.



Mutációk feloldása

Nyiss fel új mutációkat és képességeket a mutánsaid számára, mint például Selma kapaszkodó indái, Bormin támadása, és Dux hihetetlen képessége, hogy észrevétlenül osonjon be egy ellenséggel teli táborba, annak ellenére, hogy egy két méter magas, két lábon járó, beszélő kacsa egy nyílpuskával.



Dinamikus környezet

Használja ki a környezetet az előnyére. Maradj távol a reflektoroktól, rejtőzz el a látóhatár elől, vagy csak robbantsd le a teljesen rombolható falakat és épületeket, és okozz teljes pusztítást.



Zsákmány, zsákmány mindenütt

A rögtönzött csúzlitól a nagy teljesítményű puskákig, a cilinderektől a rendőrségi mellényig, gondoskodj arról, hogy a mutánsok fel legyenek szerelve az előtted álló veszélyekre. Semmi sem sugallja jobban az emberiség utáni állapotot, mint egy mutálódott vaddisznó szöges fémpáncélban, amely egy puskával a kezében ront rád

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Mutant Year Zero: Road to Eden (EU)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: