Betöltés...

Hearts of Iron IV: Mobilization Pack (Digitális kulcs - PC)

Ár: 27.900 Ft





A JÁTÉKRÓL



Három ideológia versenyez az erőfölényért az első világháború költségeitől még mindig megingott világban. Azok a hatalmak, amelyeket egykor büntető béke vagy brutális forradalom bénított meg, kihívást jelentenek a világrend ellen. A régi birodalmak az összeomlás szélén ingadoznak, míg az új birodalmak víziói kitöltik mások álmait. Van-e stratégiai hozzáállása ahhoz, hogy megnyerje az emberiség történelmének legnagyobb konfliktusát?



Ez a Hearts of Iron IV csomag parancsot ad a világ legnagyobb hadseregeinek és a mögöttük álló ipari erőknek. Az alapjátékkal és a Hearts of Iron IV hat bővítésével együtt ez a csomag tartalmazza a történelmi háborús tapasztalatokat, valamint számos alternatív történeti utat, amelyek csiklandozzák a képzeletét.



A Hearts of Iron IV mobilizációs csomag a következőket tartalmazza:

Hearts of Iron IV: Cadet Edition:

A legjobban eladott második világháborús stratégiai játék lehetővé teszi, hogy a bolygó legsötétebb órájában átvegye az irányítást a föld bármely országa felett. Építsen egy hatalmas hadigépet, és gyűjtse össze szövetségeseit, hogy meghódítsa riválisait vagy felszabadítsa barátait. A demokráciát, a kommunizmust vagy a fasizmust rója fel egy turbulens világra. Készítsen részletes csataterveket és kutasson új háborús módszereket. Tartalmazza Lengyelországot is: United és Ready DLC, ahol a játékos megpróbálhatja visszafogni a német támadást, vagy más módokat találhat a túlélésre és a növekedésre.

Együtt a győzelemért:

Ez a Hearts of Iron IV-re történő kiterjesztés egyedülálló történelmi utakat és eseményeket vezet be a főbb brit dominanciák - Kanada, Ausztrália, Új-Zéland és Dél-Afrika - és az indiai Raj számára, valamint egy új autonómiarendszert vezet az alanyok államainak kezeléséhez.

Halál vagy gyalázat:

A Hearts of Iron IV ezen országcsomag-kiegészítője egyedülálló történelmi utakkal és eseményekkel rendelkezik, köztük drámai alternatív történetekkel a kelet-európai középhatalmak - Csehszlovákia, Magyarország, Románia és Jugoszlávia számára. Ezenkívül mélyebbé teszi a berendezések kezelését, mivel most már engedélyezheti vagy átalakíthatja a járműveket.

A tigris felébresztése:

Az ázsiai háború középpontba kerül a National Focus új fáival a kínai frakciók és Japán számára, valamint egy kibővített német fával. A Parancsnoki rendszer bonyolultabb katonai szerveződést tesz lehetővé, és a tábornokok vonásrendszerét teljesen felülvizsgálták.

A fegyverek embere:

Az új haditengerészeti témájú bővítés közelebb visz a duzzadó hullámokhoz, amikor nagy parti flották vagy kisebb flottillák kiképzésénél és irányításánál jobban megfelel a parti partjainak. Tervezze meg saját hajóit, és szerelje fel a régebbi modelleket. Módosítsa a konvoj útjait, hogy elkerülje az éhes farkasállatokat. Ölelje át vagy kerülje meg a haditengerészeti szerződéseket, és foglalkozzon a diplomáciai következményekkel.

Ellenállás:

Ez a terjeszkedés titkos ügynököket, kémkedési missziókat és új lehetőségeket kínál az ellenállási mozgalmak számára. Küldjön ügynököket veszélyes területre, hogy megfejtjék az ellenség titkait, vagy előkészítsék a talajt az inváziótokhoz olyan munkatársak támogatásával, akik örülni fognak a hatalom minden ízének.

Csata a Boszporuszért:

Ez a terjeszkedés dedikált nemzeti fákkal egészíti ki a kisebb hatalmakat a Fekete-tenger és az Égei-tenger környékén. Bulgária, Görögország és Törökország mindegyike egyedi történelmi és alternatív történeti utakat rajzolhat ki, mivel ellenállnak a nagyhatalmak erőfeszítéseinek, hogy uralják a Boszporusz és Dardanellák stratégiai tengeri sávjait.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Hearts of Iron IV: Mobilization Pack (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: